Roompot Winterberg

In de deelstaat Noordrijn-Westfalen ligt de Duitse gemeente Winterberg gevestigd. Deze bestemming is erg populair voor de liefhebbers van wintersport. Toch biedt de bestemming veel meer dan enkel vertier in het winterseizoen. Steeds meer toeristen weten tegenwoordig ook hun weg te vinden in de andere seizoenen. Geniet van de prachtige natuur in de herfst of lente of ga op een actieve wandeling in de zomer. Winterberg heeft erg veel te bieden voor de echte natuurliefhebber. De gemeente is een echte toeristische trekpleister, waardoor het nooit saai is tijdens je vakantie. Wanneer je op vakantie gaat naar Winterberg, dan is een verblijf bij Roompot een echte aanrader. Roompot heeft in Winterberg twee verblijfsmogelijkheden: Bergresort Winterberg en Résidence Winterberg.

Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg is een Roompot verblijf wat elke seizoen iets anders biedt aan zijn gasten. Zo kun je in de Zomer vanuit je appartement direct de prachtige natuur van Winterberg instappen, terwijl je in de winter direct naar de piste kunt wandelen. In de zomermaanden is Winterberg ideaal om tijdens een wandel, fiets of mountainbike rit het ruige berglandschap van het dorp te verkennen. In de winter is Winterberg ideaal voor de echte wintersportliefhebbers. Wanneer je op zoek bent naar een leuke en gezellige accommodatie in Winter

 1. Appartement 4-6
  Dit appartement in het bergresort is bestemd voor maximaal zes personen.  De accommodatie heeft twee slaapkamers, een badkamer en is ongeveer 65 m² groot. In de accommodatie heb je een televisie die voorzien is van Nederlandse zenders, een keuken met vaatwasser en nog veel meer om je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. Elk appartementsblok beschikt over een gezamenlijke sauna op de onderste verdieping van het complex. In dezelfde ruimte kun je ook tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger. Doordat het bergresort is gevestigd op een helling en enkel bereikbaar is met een trap, is het appartement niet geschikt voor mindervalide gasten.
 2. Appartement 6-8
  Dit appartement in het bergresort is bestemd voor maximaal acht personen.  De accommodatie heeft drie slaapkamers, twee badkamers en is ongeveer 115 m² groot. In de accommodatie heb je een televisie die voorzien is van Nederlandse zenders, een keuken met vaatwasser en nog veel meer om je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. Elk appartementsblok beschikt over een gezamenlijke sauna op de onderste verdieping van het complex. In dezelfde ruimte kun je ook tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger. Doordat het bergresort is gevestigd op een helling en enkel bereikbaar is met een trap, is het appartement niet geschikt voor mindervalide gasten.
 3. Appartement 4
  Dit appartement in het bergresort is bestemd voor maximaal vier personen.  De accommodatie heeft twee slaapkamers, een badkamer en is ongeveer 65 m² groot. In de accommodatie heb je een televisie die voorzien is van Nederlandse zenders, een keuken met vaatwasser en nog veel meer om je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. Elk appartementsblok beschikt over een gezamenlijke sauna op de onderste verdieping van het complex. In dezelfde ruimte kun je ook tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger. Doordat het bergresort is gevestigd op een helling en enkel bereikbaar is met een trap, is het appartement niet geschikt voor mindervalide gasten.

Résidence Winterberg

Naast het bergresort beschikt Roompot ook over Résidence Winterberg. Deze accommodatie biedt net als voorgaande accommodatie alles voor een zorgeloze vakantie in Winterberg. Het maakt niet uit welk seizoen het is, in Winterberg is altijd iets te beleven. Wandel over de groene heuvels of ski van de prachtige besneeuwde pistes. Résidence Winterberg heeft een erg mooie locatie, waardoor je elke ochtend wakker word met een schilderachtig uitzicht over het prachtige landschap van het dorp. De skipiste van het dorp ligt op enkel 10 minuten loopafstand van het complex. Het complex heeft een eigen wellnessruimte waar jij na een dag skiën of bergwandelen heerlijk kan bijkomen in alle rust. Ondanks dat Winterberg vooral populair is in de winter, wordt het ook steeds populairder in de andere seizoenen. Winterberg is namelijk een erg veelzijdige omgeving waar je eindeloze wandelmogelijkheden hebt en spectaculaire mountainbike routes. Wanneer je op zoek bent naar een vakantie in Winterberg, dan is Roompot Résidence Winterberg een echte aanrader. Tijdens je verblijf kun je kiezen uit vier soorten accommodaties:

 1. Appartement B6
  Deze accommodatie is gelijkvloers en is bestemd voor maximaal 6 personen en 1 baby. Het appartement is voorzien van een gezellige eethoek en een keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken heeft een vaatwasser, een keuken en een oven. De accommodatie beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Bij verblijf in deze accommodatie kun je gebruikmaken van één parkeerplek. Elke accommodatie beschikt over een gezamenlijke sauna in het complex. In dezelfde ruimte kun je ook tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger.
 2. Appartement D8
  Deze accommodatie is gelijkvloers en is bestemd voor maximaal 6 personen en 1 baby. Het appartement is voorzien van een gezellige eethoek en een keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken heeft een vaatwasser, een keuken en een oven. De accommodatie beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Bij verblijf in deze accommodatie kun je gebruikmaken van één parkeerplek. Elke accommodatie beschikt over een gezamenlijke sauna in het complex. In dezelfde ruimte kun je ook tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger.
 3. Appartement C6+2
  Deze accommodatie is gelijkvloers en is bestemd voor maximaal 8 personen en 1 baby. Het appartement is voorzien van een gezellige eethoek en een keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken heeft een vaatwasser, een keuken en een oven. De accommodatie beschikt over drie slaapkamers, twee stapelbedden en twee badkamers. Bij verblijf in deze accommodatie kun je gebruikmaken van één parkeerplek. Elke accommodatie beschikt over een gezamenlijke sauna in het complex. In dezelfde ruimte kun je ook tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger.
 4. Appartement A4
  Deze accommodatie is gelijkvloers en is bestemd voor maximaal 4 personen en 1 baby. Het appartement is voorzien van een gezellige eethoek en een keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken heeft een vaatwasser, een keuken en een oven. De accommodatie beschikt over twee slaapkamers en één badkamer. Bij verblijf in deze accommodatie kun je gebruikmaken van één parkeerplek. Elke accommodatie beschikt over een gezamenlijke sauna in het complex. In dezelfde ruimte kun je ook tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger.

   Groepshuizen
   Logo
   Shopping cart