Grote vakantiehuizen Nederland

De grote vakantiehuizen in Nederland zijn ideaal voor vakanties met grote groepen. Heerlijk genieten van een uitje met de familie, vrienden of misschien zelfs wel een bedrijfsuitje ergens in Nederland. De grote vakantiehuizen Nederland vind je namelijk verspreid over het hele land terug. Of je nu als bestemming de provincie Zeeland, Limburg of Groningen hebt, elk stukje Nederland heeft wel een paar interessante opties voor jou reisgezelschap. Naast de ruimte bij een groot vakantiehuis wat een groot voordeel is, zijn de meeste vakantiehuizen ook voorzien van al moderne extra’s. Wij proberen deze zo overzichtelijk mogelijk op de informatiepagina mee te geven. Hierdoor kunnen jullie eenvoudig een selectie maken van interessante groepshuizen. Een nadeel namelijk van met grote groepen op vakantie gaan is namelijk dat er veel wensen en eisen zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat alles zo overzichtelijk mogelijk word weergegeven om de keuze wat makkelijker te maken.

Waar vind je de grote vakantiehuizen in Nederland

Eigenlijk vind je de grote vakantiehuizen overal wel terug, alleen het aanbod van echt grote vakantiehuizen is niet bizar groot. Hierdoor is het wel noodzakelijk om er een beetje vroeg bij te zijn. Een last minute van groepshuizen is niet echt een aanrader omdat een bestemming dan zo voor jou neus weggekaapt kan worden. Naast het grote voordeel van een groepshuis vroeg te boeken waardoor de bestemming vastligt is dat je ook nog vaak kunt profiteren van een vroegboekkorting. Deze korting word bij veel reisaanbieders gegeven op het moment dat je langer dan 4-6 maanden voor vertrekdatum een groepshuis vast legt. Hierbij maakt het dan niet uit waar het grote vakantiehuis nu ligt. De grote groepshuizen in Nederland liggen over het algemeen heel verspreid door het land heen. Wij rekenen voor een grote vakantiehuis toch vaak wel een minimaal 16 persoons vakantiehuis.

Alle grote vakantiehuizen die je bij ons terugvind zijn ook echt ingericht voor het reisgezelschap waarmee geadverteerd word. Dus voldoende meubilair aanwezig, groot servies en vele bedden. Afhankelijk van het reisgezelschap is dit laatste misschien wel iets wat je van tevoren goed moet bekijken. Vaak zijn de grotere accommodaties veelal voorzien van stapelbedden en minder losse kamers. Als je met een grote groep vrienden is dit misschien geen issue, maar als je juist ook op vakantie je terug wilt kunnen trekken voor wat meer privacy dan is dit wel iets om rekening mee te houden. Daarnaast zijn de grote vakantie Nederland ook over het algemeen ingericht met voldoende tuin meubilair om heerlijk in de zomer buiten te kunnen verblijven. Een barbecue of buitenkeuken is dan ook regelmatig aanwezig zodat je je feestje heerlijk buiten kunt vieren. Tussen het aanbod van grotere groepsaccommodaties vind je soms ook bijzondere locaties terug. Denk hierbij aan een kasteeltje of echt ouderwetse villa welke een lange geschiedenis heeft.

Heerlijk genieten van even weg van huis in het mooie Nederland. Bekijk het aanbod aan bijzondere en grote vakantiehuizen Nederland nu eenvoudig online

Groepshuizen op vakantieparken

Je vindt een paar van deze grote vakantiehuizen terug op de vakantieparken van een Landal en Roompot. Een voordeel van een vakantie boeken naar een van deze parken zijn de faciliteiten eromheen. Denk hierbij aan een supermarktje op het park voor de verse broodjes, diverse speelmogelijkheden voor jonge kinderen en een of meerdere eet mogelijkheden op het vakantiepark. In sommige gevallen is er zelfs een zwembad aanwezig. Kortom ideaal voor reisgezelschappen met kinderen, maar ook voor de wat ouderen kan dit natuurlijk een pre zijn. Een nadeel van een groot vakantiehuis op een vakantiepark is de eventuele geluidsoverlast en ook de ruimte eromheen. Daarbij zijn de prijzen van de vakantiehuizen ook wel wat hoger dan een vrijstaand vakantiehuis in de landerijen. Dit is logisch omdat je er meer voor terug krijgt, maar als je niet van plan bent om gebruik te maken van de extra faciliteiten wat zo’n vakantiepark te bieden heeft is het wel zonde geld.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
8-persoons woning-Roompot

8-persoons woning – Landal

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Mooi 10 persoons wellness vakantiehuis in Friesland-Roompot

Mooi 10 persoons wellness vakantiehuis in Friesland – Heerlijke huisjes

718.40
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
4-persoons appartement op vakantiepark de Bonte Vlucht-Roompot

4-persoons appartement op vakantiepark de Bonte Vlucht – Een vakantiehuisje

203.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
6-persoons chalet op park Familiehuis Nunspeet Veluwemeer-Roompot

6-persoons chalet op park Familiehuis Nunspeet Veluwemeer – Een vakantiehuisje

195.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Grote groepsaccommodatie voor 30 tot 40 personen in Friesland-Roompot
Nes

Grote groepsaccommodatie voor 30 tot 40 personen in Friesland – Heerlijke huisjes

1,488.50
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Groepsaccommodatie Heeswijk-Dinther-Groepen

Groepsaccommodatie Heeswijk-Dinther – Groepen

2,125.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vakantieboerderij Laren-Groepen

Vakantieboerderij Laren – Groepen

1,169.40
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Groepsaccommodatie Rouveen-Groepen

Groepsaccommodatie Rouveen – Groepen

1,989.00

Vele extra’s aanwezig in de vakantiehuizen

Standaard zijn de meeste grote vakantiehuizen voorzien van vele extra’s. Het kan zijn dat er af en toe een accommodatie tussen zit welke afwijkt van de standaard, daarom is het wel raadzaam om altijd de gehele informatie over een groepsaccommodatie bij de aanbieder goed door te nemen. Dit om verrassingen te voorkomen als u eenmaal op uw bestemming bent. De volgende extra’s zijn tegenwoordig eigenlijk overal de standaard:

  • Gratis WiFi
  • Vaatwasser
  • Modern koffiezet apparaat
  • Barbecue
  • Meerdere badkamers
  • Kinderstoel/compleet kinderpakket zoals Box, babybedje etc.

Daarbij zijn de volgende opties ook steeds vaker te boeken:

  • Handdoekenpakketten
  • Opgemaakt bed
  • Boodschappen bezorgservice

Afhankelijk van de aanbieder kunnen hier wel afwijkingen in zitten, maar ook de grote vakantiehuizen Nederland worden steeds luxer waardoor u echt ontzorgd word. Heerlijk genieten van de vakantie is het uitgangspunt waarbij u ter plaatse niet meer veel hoeft te regelen.

Groepshuizen
Logo
Shopping cart