Landen

Op zoek naar een groepshuis in een ander land? Dan zit u hier bij Groepshuizen.nl natuurlijk op het juiste adres. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod aan groepshuizen in Nederland beschikbaar, maar ook in vele andere Europese landen. Het aanbod van grote groepsaccommodaties blijft bij ons alleen maar groeien zodat jij een ruim aanbod hebt om uit te kiezen. Met o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Spanje en Portugal zou je zeggen dat het aanbod al groot is, maar wij hebben nog veel meer. Daarom kan je het beste onze zoekfunctie rechts bovenin het scherm gebruiken om meteen gericht op zoek te gaan naar een groepsaccommodatie. Of kijk natuurlijk eens rustig rond op onze website om te zien wat er beschikbaar is.

Groepshuizen Nederland

Het aanbod van vakantiewoningen in Nederland is verreweg het grootste aanbod op dit moment bij ons. Hiervoor werken we dan ook samen met praktisch elke vakantiewoning aanbieder hier in Nederland. De Nederlandse vakantiewoningen die je hier bij ons terugvind, vind je werkelijk waar overal in Nederland. Van de Achterhoek t/m Den Helder, Ameland, Maastricht Limburg, Terneuzen Zeeland, Groningen en alles wat er tussenin ligt. Daarbij vinden we dat een groepshuis moet voldoen in Nederland aan minimaal 8 personen voordat deze beschikbaar komt op onze website. Op sommige parken die wij op onze website beschikbaar hebben is dit aantal echter toch nog wat lager gezet, dit omdat deze parken echt een aanrader zijn om met grotere groepen naartoe op vakantie te gaan, maar er simpelweg geen grotere groepsaccommodaties beschikbaar zijn. Wat ze hier echter wel aanbieden is het zgn. clusteren. Dit houdt in dat je meerdere vakantiehuizen bij elkaar kunt boeken in een “uithoek” van het park zodat je toch nog de groepsplek hebt met een paar verschillende vakantiehuizen. Afhankelijk van de samenstelling van het reisgezelschap kan dit ook zeker een leuke optie zijn.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Groepshuizen Nederland

Groepshuizen België

Dan komen we in het mooie land van onze zuiderburen, België. Hier hebben wij natuurlijk ook een mooi aanbod aan te gekke groepsaccommodaties beschikbaar. De groepshuizen in België zijn net zoals in Nederland gewoon lekker ruim opgezet en uitermate geschikt als familiehuis, verzamelpunt van de groep etc. Het aanbod van de diverse groepshuizen in België ligt heel verspreid. Over het algemeen gaan de Nederlanders naar België op vakantie in de prachtige Ardennen of bij de Vlaamse kust, maar er is veel meer te ontdekken. De diverse accommodaties liggen lekker verspreid zodat je groepshuizen in Antwerpen, bij Luik, Gent, Brugge of de wat kleinere plaatsjes terugvindt. Van de wat kleinere 8 persoons vakantiewoningen tot de 20+ groepsaccommodaties. Gebruik hiervoor simpel ons filter systeem om de accommodatie van jou keuze terug te vinden.

Bekijk hier het volledige aanbod aan groepshuizen in België

Groepshuizen Frankrijk

Op zoek naar die Franse villa’s welke geschikt zijn als familiehuis of lekker als gezellig verzamelpunt met vrienden? Dan ben je hier natuurlijk ook op het juiste adres. Frankrijk als vakantieland is niet voor niets zo populair. Het zuiden van Frankrijk natuurlijk om de heerlijke temperaturen, maar Frankrijk heeft je veel meer te bieden. De prachtige natuur, uitgestrekt landschap en vele dorpjes en steden welke een rijke geschiedenis hebben. Maar ook het Franse stokbrood, de kaasjes en ga zo maar door. Frankrijk is een heerlijk land om met een groot reisgezelschap naartoe op vakantie te gaan. Het aanbod aan groepsaccommodaties Frankrijk is dan ook bijzonder groot en je vindt ze overal in het land terug. Van Bordeaux t/m Nice, Nancy, Frejus, Montpellier en Marseille om maar een paar plaatsen op te noemen. Het is daarbij wel raadzaam om hier snel bij te zijn, want vele populaire bestemmingen en de daarbij behorende groepshuizen zijn vaak snel volgeboekt tijdens het hoogseizoen.

Bekijk hier het actuele aanbod aan groepshuizen Frankrijk

Groepshuizen Denemarken

Het land van de Vikingen, de prachtige stad Kopenhagen (en natuurlijk nog veel meer prachtige steden), het land van de Lego en bovenal een supergezellig en gastvrij land waar je in de prachtige natuur een heerlijke vakantie kunt gaan beleven. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen een (korte) vakantie naar Denemarken plannen. Je kunt er prima met de auto naartoe rijden en even heerlijk tussenuit zijn. Geniet van de ongerepte natuur met een groot reisgezelschap. De diverse grote vakantiehuizen in Denemarken zijn ingericht om een heerlijke vakantie te beleven in dit unieke stukje Europa. Ontspan en geniet is in dit land dan ook de boodschap.

Bekijk hier het volledige aanbod van groepshuizen Denemarken.

Groepshuizen
Logo
Shopping cart