Molenheide vroegboekkorting 2017

Het vroegboekkorting 2017 seizoen is weer begonnen! De Molenheide in België doet hier ook vrolijk aan mee! Ontvang nu maar liefst tot wel 30% korting op uw boeking gemaakt voor 28 februari 2017. Nu uw zomervakantie voor 2017 bij de Molenheide boeken heeft vele voordelen waaronder het volgende: De korting, kosteloos aanpassen van aankomstdata, gratis voorkeursboeking mogelijk en een leuke verrassing bij aankomst in het park.

Over de Molenheide

De Molenheide is een prachtig vakantiepark gelegen in België in de vrije natuur. Met vele prima faciliteiten zoals een binnenzwembad, restaurantje, winkeltje, indoorspeelparadijs en een minigolfbaan. Een heerlijk park om met de familie naartoe te gaan en het hele jaar door te boeken. Of u nu een lekker weekendje weg wilt of juist 2 weken relax vakantie wilt houden. Een vakantie op de Molenheide is een echte aanrader en nu met de Molenheide vroegboekkorting nog een keer extra voordelig.

Op het park staan diverse soorten bungalows met elk hun eigen kenmerken. Het grootste type vakantiehuisje is op dit moment de Greenhouse Beta. Het is een groepshuis welke geschikt is voor maximaal 10 personen. Als u met een grotere groep op vakantie wilt gaan dan is dit natuurlijk ook mogelijk, alleen dan zult u uw groep wel moeten splitsen over 2 of meerdere vakantiehuisjes. Wat u dan natuurlijk ook kunt doen is d.m.v. de voorkeursboeking ervoor zorgen dat u de huisjes naast elkaar heeft.

      Groepshuizen
      Logo
      Shopping cart