Landal PUUR Exloo

Tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden, in het Drentse Exloo ligt Landal PUUR Exloo gevestigd. Het vakantiepark ligt in een prachtige omgeving, waardoor het enorm populair is onder wandelaars en fietsers. Het vakantiepark grenst namelijk aan een prachtig bos en uitgestrekte vlaktes. Direct vanuit je vakantiehuisje heb je toegang tot de prachtige routes in het Hondsruggebied. Neem een kijkje in de authentieke Drentse dorpjes of de wereldberoemde hunebedden in de omgeving. De omgeving van het park is een echte parel voor alle natuurliefhebbers.

De faciliteiten van Landal PUUR Exloo

De omgeving van het park heeft een heleboel te bieden voor de gast, toch is er op het park ook van alles te beleven. Het vakantiepark biedt de gasten een ontspannen vakantie aan, midden in de Drentse natuur. Het park heeft van alles in huis om lekker te ontspannen, maar ook om actief bezig te zijn met je reisgezelschap. Het park beschikt over:

 • Luxe en Rust
  Tijdens je verblijf op het vakantiepark mag je gebruikmaken van het zwembad van het Fletcher Hotel Hunzebergen. Het hotel ligt direct gevestigd bij het vakantiepark, waardoor je er gemakkelijk heen kan wandelen. Ben je op zoek naar nog meer ontspanning? Tegen een kleine vergoeding mag je in hetzelfde hotel gebruikmaken van het wellness center. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je tot rust gaat komen tijdens je verblijf.
 • Pumptrack en tennis
  Het vakantiepark heeft een eigen pumptrack-circuit wat vol zit met hoge bulten en scherpe kombochten. Jong en oud kunnen de uitdaging aan gaan op het circuit. Neem je skates, step of crossfiets mee en ga op avontuur op het uitdagende circuit. Wil je liever een potje tennis spelen? Dan kun je gratis gebruikmaken van de tennisbaan van het Fletcher Hotel Hunzebergen. Op deze manier kun je naast alle ontspanning ook genieten van actieve bezigheden.
 • Eten en drinken
  Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk ook genieten van een lekker hapje en drankje. Tijdens je verblijf ben je ervan verzekerd dat je kunt genieten van de lekkerste culinaire hoogstandjes. Bestel een luxe ontbijt met champagne of ga voor een heerlijk foodsharing menu. Het eten kun je gemakkelijk vanuit je villa bestellen, waarna ze worden thuisbezorgd. Op deze manier hoef je de deur niet uit om te genieten van de lekkerste producten uit de streek.
 • Game en spel
  Tijdens je verblijf op het vakantiepark kun je gebruikmaken van The Game Box. Op deze plek kun je genieten van allerlei actieve spellen en activiteiten.Speel eenn gezellig potje badminiton of speel een potje kubb. Er is van alles mogelijk zodat jij en je reisgezelschap kunnen genieten van leuke spelmogelijkheden. Daarnaast beschikt het vakantiepark over een Oerspeeltuin en een minigolfbaan. Wil je liever spelen bij het water? Dit is ook mogelijk! Het vakantiepark beschikt namelijk over een eigen recreatievijver. Zowel jong als oud kan zich uren vermaken met deze faciliteiten.

De accommodaties van Landal PUUR Exloo

Wanneer je wilt verblijven op Landal PUUR Exloo, dan kun je kiezen uit vier verschillende soorten accommodaties. De vakantiewoningen zijn beschikbaar vanaf 6 personen tot maximaal 10 personen. Uiteraard kun je ook met minder personen in een zes- persoonsaccommodatie verblijven. De accommodaties op het vakantiepark zijn:

 • 6-persoons vakantiehuis 6EL
  Het 6-persoons vakantiehuis is circa 113 vierkante meter groot. De vakantiewoning is vrijstaand en beschikt over 3 slaapkamers. Naast het ruime aantal slaapkamers, heeft de accommodatie ook 2 badkamers. De accommodatie is luxe ingericht en beschikt over een wasmachine met droger, gratis wifi en een modern interieur. Daarnaast heb je een vaatwasser, een Quooker, vaatwasser, Nespresso koffiemachine en nog veel meer. Tijdens je verblijf in deze accommodatie kom je niets tekort voor een zorgeloze vakantie.
 • 8-persoons vakantiehuis 8EL
  Het 8-persoons vakantiehuis is circa 122 vierkante meter groot en staat vrijstaand gevestigd op het park. Het vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en maar liefs 3 badkamers. De accommodatie is luxe ingericht en beschikt over een wasmachine met droger, gratis wifi en een modern interieur. Daarnaast heb je een vaatwasser, een Quooker, vaatwasser, Nespresso koffiemachine, een smart tv en nog veel meer. Tijdens je verblijf in deze accommodatie kom je niets tekort voor een zorgeloze vakantie.
 • 10-persoons vakantiehuis 10EL1
  Het 10-persoons vakantiehuis is circa 167 vierkante meter groot en staat vrijstaand gevestigd op het park. Het vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en maar liefs 4 badkamers. De accommodatie is luxe ingericht en beschikt over een wasmachine met droger, gratis wifi en een modern interieur. Daarnaast heb je een vaatwasser, een Quooker, vaatwasser, Nespresso koffiemachine, een smart tv en zelfs een eigen sauna in de badkamer. Dit is enkel een kleine greep van de moderne en luxe faciliteiten die het vakantiehuis aan de gast biedt. Tijdens je verblijf in deze accommodatie kom je niets tekort voor een zorgeloze vakantie.
 • 10-persoons vakantiehuis 10EL2
  Het 10-persoons vakantiehuis 2  is circa 176 vierkante meter groot en staat vrijstaand gevestigd op het park. Het vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en maar liefs 5 badkamers. De accommodatie is luxe ingericht en beschikt over een wasmachine met droger, gratis wifi en een modern interieur. Daarnaast heb je een vaatwasser, een Quooker, vaatwasser, Nespresso koffiemachine, een smart tv en zelfs een eigen sauna en bubbelbad in de badkamer. Dit is enkel een kleine greep van de moderne en luxe faciliteiten die het vakantiehuis aan de gast biedt. Tijdens je verblijf in deze accommodatie kom je niets tekort voor een zorgeloze vakantie. Ideaal om hier met een kleine groep te verblijven.

De omgeving van het vakantiepark

Op het vakantiepark is genoeg te beleven voor de gast, toch is de omgeving natuurlijk ook erg belangrijk. In de omgeving van het vakantiepark is gelukkig erg veel te beleven. Hou jij van een stevige wandeling of van een sportieve activiteit? In de omgeving van het park is van alles mogelijk:

 • Kamp Westerbork (29 km)
 • De Hondsrug UNESCO Global Geopark (12 km)
 • Joytime klim en belevingspark (19 km)
 • Wildlands Adventure Zoo Emmen (14 km)
 • Kabouterland (3 km)
 • Schaapskudde Exloo (3 km)
 • Golfpark Exloo (1.5 km)
 • Openluchtmuseum Ellert en Brammert (16 km)
 • Boomkroonpad (20 km)
 • Van Gogh Huis (20 km)
 • Nationaal Park Drentsche Aa (33 km)
 • Sabeltandtijgerspoor ( 5 km)

Ben je met kinderen en wil je niet te ver reizen rondom het park? Dan is Kabouterland echt ideaal voor jullie. Kabouterland ligt gevestigd in Exloo op enkel 3 km afstand van het park. Samen met de kinderen beleef je hier een bijzonder dagje uit met trollen, kabouters en dieren. Maak samen met de kinderen een spannende tocht door de trollengrot of ontmoet kleine diertjes uit verre landen. Na al het avontuur kunnen de kinderen ook nog even lekker spelen in de avontuurlijke speeltuin.

Een andere aanrader is het Goldpark in Exloo. Het golfpark ligt gevestigd tussen de prachtige natuur van de Zoersche Landen en de Hondsrug. De golfbaan is gevarieerd, waardoor het enorm aantrekkelijk is voor elk spelersniveau. Een leuk concept van de golfbaan is dat mensen er ook zonder een golfvaardigheidsbewijs mogen spelen. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om een sportief potje golf te spelen.

   Groepshuizen
   Logo
   Shopping cart