Beste groepsaccommodatie volgens Heerlijkehuisjes.nl

Heerlijkehuisjes.nl is een van onze partners in groepshuizen en andere vakantiewoningen. Met een ruim aanbod aan diverse woningen kunt u hier terecht voor vele soorten vakantiehuizen verspreid over heel Europa. Met zo’n ruim aanbod aan vakantiewoningen welke allemaal in het bezig zijn van particulieren willen ze af en toe ook wel wat speciaals doen. Daarom houden ze bij Heerlijke Huisjes een jaarlijkse verkiezing voor beste vakantiewoningen. Zo ook de beste groepsaccommodaties van 2022. Hieronder kunt u de uitslag lezen van deze verkiezing.

Dé beste groepsaccommodatie van dit jaar

De groepsaccommodatie die er écht uitspringt is helemaal af en werkelijk van alle gemakken voorzien! Als je zegt een ruim aanbod aan faciliteiten dan denk je meteen aan speelvoorzieningen voor kinderen en ontspanning voor de ouderen. Wat ons het eerste opviel is dat het totaalplaatje compleet is. Een prachtige omgeving, een hartelijk ontvangst, aan veiligheid geen gebrek en niets is te veel. Martijn en Agnes Bouma, eigenaren van de groepsaccommodatie OV019 in Paasloo, zijn zo vooruitstrevend dat ze altijd op zoek zijn naar wat nieuws! Zo zegt Martijn: “Iedere gast die na een jaar terugkomt moet het gevoel krijgen van wauw! het is nóg beter dan de vorige keer!”

De typisch Drentse vakantieboerderij in Ruinen, de DG353, is tweede geworden. De gigantische hunebedden in de tuin zorgen bij aankomst meteen voor een authentieke sfeer. Een sfeervolle accommodatie waar je, je meteen thuis voelt! De FR1030, gelegen in het Friese Tzummarum, is derde geworden. Vanuit de woonkamer, die sfeervol ingericht is en voelt als een thuis, en vanaf het terras kun je genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen!

Bekijk en/of boek deze groepsaccommodatie nu

      Groepshuizen
      Logo
      Shopping cart