Vroegboekkorting

Groepshuizen vroegboekkorting is een van de meest gebruikte opties om de prijs omlaag te krijgen van groepshuizen. Om namelijk een groepshuis naar keuze te krijgen is het vaak noodzaak om ruim van tevoren uw reservering door te geven. Het aantal groepsaccommodaties is namelijk niet oneindig, zeker niet voor de groepen boven de 12 personen. Een voordeel van vroeg uw vakantiehuisje boeken is dat u in veel gevallen gebruik kunt maken van een zgn. vroegboekkorting. Een groepshuis vroegboekkorting houd in het kort in, dat als u uw groepshuis een half jaar van tevoren boekt u een korting krijgt, deze kortingen kunnen oplopen tot wel 40% van de normale prijs. Het verschilt per aanbieder hoe hoog de vroegboekkorting is en wat de voorwaarden zijn, maar op deze pagina vind u de meest actuele kortingen en aanbiedingen van onze partners terug.

centerparcs-vroegboekkorting
center-parcs-logo-wordmark-copy-476x240

Bij Center Parcs profiteert u het hele jaar door van de vroegboekkorting mits u aan de voorwaarden voldoet. De Center Parcs vroegboekkorting is geldig op alle parken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk en werkt als volgt:

  • 10% korting op alle boekingen die gemaakt zijn minimaal 2 maanden voor aankomstdatum.
  • 15% korting op alle boekingen die gemaakt zijn minimaal 4 maanden voor aankomstdatum.
  • 20% korting op alle boekingen die gemaakt zijn minimaal 6 maanden voor aankomstdatum.

Naast de Center Parcs vroegboekkorting kunt u hier ook nog eens profiteren van de Familie- of 55+ korting bij boekingen buiten schoolvakanties. Dit is nog eens 20% korting op de boeking waardoor u korting op korting kunt stapelen en zo extra voordelig uit bent.

Bij Landal Greenparks kunt u veelal ook profiteren van scherpe kortingen. Een vroegboekkorting Landal is helaas niet het hele jaar door mogelijk. Dit neemt niet weg dat een vakantie met Landal niet voordeliger kan. Landal kent namelijk wel het hele jaar door lange verblijf acties, hiermee kunt u tot wel 80% korting krijgen op de laagst geprijsde week.

De Landal vroegboekkorting 2017 zal naar verwachting wel weer komen en zal dan lopen van december 2016 t/m februari 2017. Voor alle informatie over de vroegboekkorting Landal en eventuele andere lopende acties verwijzen we u door naar de website van Landal zelf.

landal
belvilla

Bij Belvilla hanteren ze over het algemeen geen speciale vroegboekkortingen. Bij Belvilla zijn ze meer van vaste lage prijzen, waardoor u het hele jaar door kunt profiteren. Natuurlijk hebben ze van tijd tot tijd wel speciale acties waarbij u kunt profiteren van een extra korting, maar een speciale vroegboekkorting is er niet.

Het aanbod van vakantiehuizen en groepsaccommodaties 2017 is al wel grotendeels compleet, dus als uw wilt profiteren van de vaste lage prijzen van Belvilla dan kunt u hier al terecht voor de wintersport vakantie en de zomervakantie 2017.

Vroegboekkorting 2017

Er zijn diverse aanbieders die het hele jaar door met de vroegboekkorting werken zoals een Center Parcs. Echter sommige aanbieders vooral degene die meer gericht zijn op de zomervakanties werken met de traditionele vroegboekkorting acties. Het nieuwe vroegboek seizoen zal net zoals voorgaande jaren bij de meeste aanbieders lopen vanaf begin december t/m eind februari. Mocht u op zoek zijn naar een mooie groepsaccommodatie en deze gevonden hebben, alleen hij is net te prijzig? Dan kan het zomaar zijn dat tijdens de kortingsweken het misschien prijs technisch gezien wel kan. Hou er echter wel rekening mee dat de populaire groepshuizen naar verwachting ook zo weg zijn tijdens de vroegboekkorting 2017 periode.

Het voordeel van een vroegboekkorting ten opzichte van een last minute aanbieding, is dat u meer zekerheid heeft. Bij een last minute weet u namelijk nooit wat het aanbod zal zijn, terwijl de prijzen gelijk zijn als u vroeg boekt of soms zelfs lager. Bij sommige aanbieders van vakantiehuizen krijgt u namelijk flinke kortingen op het boekingsbedrag als u een half jaar of eerder uw vakantie vast legt. Dit samen met het feit dat het aantal echt grote groepsaccommodaties beperkt is, is het wel heel aanlokkelijk om vroeg uw boeking definitief te maken.