Villa Grassina

Pelago: Appartementen in een oude florentijnse villa en enige omliggende boerenhuizen, gelegen op een heuvel met een prachtig zicht op het Chianti-dal. Vakantiecomplex "Villa Grassina", gerenoveerd. 7 km van het centrum van Pontassieve, op een heuvel. Voor medegebruik: terrein, tuin, openluchtzwembad (22 x 12 m, 90 - 140 cm diepte, 01.05.-30.09.). In het huis: salon met TV. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

€485.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Cielo

Cielo
€469.00

Deze oude boerderij is een deel van een Middeleeuws dorp, dat door een toren wordt gedomineerd die de wachtpost was van het grote paleis van de bisschop van Volterra. De boerderij stamt uit de 14e eeuw. De structuur heeft in de loop der jaren veel veranderingen doorstaan maar de charme is onveranderd. Rustige ligging, wandelmogelijkheden in het groene landschap van San Gimignano. Ligging: 500m. van romeinse kerk, 1500m. van archeologische Etruskische stad en graven.

Casale Nuovo

Casale Nuovo
€1,413.00

Deze authentieke agriturismo in Siena is voorzien van een terras en een zwembad. Er zijn 3 slaapkamers en er kunnen maximaal 12 gasten in het huis verblijven. Ideaal voor gezinnen. De woning ligt in het hart van een van de mooiste gebieden van Toscane, tussen Chianciano Terme en Sarteano (7 km). Het is omgeven door heuvels bedekt met wijngaarden, olijfboomgaarden en bossen. Je kunt een bezoek brengen aan nabijgelegen plaatsen zoals Montepulciano (16 km), Pienza (26 km), Sarteano (7 km), Chianciano Terme (7 km) en Chiusi (12 km). De woning bestaat uit 2 boerderijen waarvan er een beschikt over 4 appartementen uit de 19e eeuw. De andere, recentere constructie, beschikt over 3 appartementen. Je kunt genieten van een frisse duik in het zwembad en een smakelijk ontbijtje op het terras.

San Miniato

San Miniato
€329.00

Vakantiehuis - Begane grond van 80 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche