Podere Sant'Anna, Fiordaliso (MOI223)

Landhuis "Podere Sant'Anna", omgeven door wijngaarden. 5 appartementen in de woning. In de wijk Sughera, 9 km van het centrum van Montaione, 25 km van het centrum van San Gimignano, 60 km van het centrum van Firenze. Voor medegebruik: terrein 5.000 m2 (omheind), tuin, weide, vijver, openluchtzwembad (13 x 6 m, 140 - 180 cm diepte, 15.05.-05.10.). Buitendouche, volleybalveld, barbecue, parkeerplaats op het terrein. Supermarkt 9 km.

€402.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Cignanbianco - Alba (CTC240)

Cignanbianco - Alba (CTC240)
€411.00

Landhuis "Cignanbianco", omgeven door velden en wijngaarden. 3 huizen in de woning. 7 appartementen in de woning. 5 km van het centrum van Castellina in Chianti, 6 km van het centrum van Castellina Scalo, 27 km van het centrum van Siena. Voor medegebruik: terrein 30 ha met planten en bomen, wilde tuin, openluchtzwembad (12 x 6 m, 02.05.-03.10.). Barbecue. In het huis: wasmachine (voor medegebruik). 1 km lange toegangsweg (onverharde weg). Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel 5 km, supermarkt 5 km, bushalte "Castellina Scalo" 6 km, station "Castellina Scalo" 6 km, openluchtzwembad 5 km, overdekt zwembad 15 km. Lokale verkoop van streekproducten.

Sandy House La Culla Sei

Sandy House La Culla Sei
€374.00

Dit gezellige vakantiehuis ligt in Camaiore, Italië. De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor een groot gezin. Het huisdiervriendelijke huis beschikt over een privéterras, privétuin en balkon. La Culla is een kleine wijk van Camaiore, waar het leven sereen en rustig voortkabbelt. De inwoners herkent u aan hun hartelijkheid en vriendelijkheid. In de nabije omgeving van het dorpje treft u daarnaast een bar en een restaurant waar de beroemde "tordelli" worden geserveerd (ravioli gevuld met vlees), een lokale specialiteit. Het huis, dat voorzien is van een balkon met schitterend uitzicht, strekt zich uit over 4 verdiepingen. Binnen is het ingericht in de typische landbouwstijl van deze streek, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Corneto 3

Corneto 3
€530.00

Het Palazzo di Corneto is een historisch gebouw met panoramisch zicht. De accommodatie is recentelijk gerenoveerd en omgebouwd tot 5 vakantie-appartementen met prachtig zwembad van onregelmatige vorm. Het huis wordt omgeven door groene gebieden op verschillende niveaus. Het laatste gedeelte van de toegangsweg (ca. 700 m) is ongeasfalteerd. Gemeenschappelijke wasmachine is tegen betaling.