Gallonero 1

Klein landhuis in de directe omgeving van Tavarnelle Val di Pesa en Marcialla op de helling van een heuvel met een panoramische ligging. Het eigendom bestaat uit een villa (IT-4382), een iets lager gelegen boerderij (IT-4383) en een afgelegen, voormalige hooischuur, die in 2 kleine appartementen onderverdeeld is. Een groot, gemeenschappelijk groenverblijf met zwembad, die zich in de buurt van de entree van het grondstuk bevindt en aan de straat grenst. Het is mogelijk om prachtige wandelingen te doen en het kopen van bedrijfseigen olijfolie, wijn en vinsanto. Comfortabele inrichting. IT-4382: de kelder (zelfstandige studio) wordt door de eigenaar alleen op zaterdag voor de gastenonthaal en als opslag gebruikt. De naam van de stad Tavarnelle, duidt erop de reeds in de Romeinse tijd een taverne aanwezig was. Op die manier konden reizigers wat eten, drinken en slapen wanneer ze zich op weg van Florena, Siena en Rome bevonden. De omgeving is bijzonder rijk aan historische kerken, gebouwen en boerderijen. Het is mogelijk om gebruik te maken van wandeltochten of fietstochten met een gids door het Chianti gebied. Kookcursussen, cake desige cursus en wijnproeverijen zijn op aanvraag mogelijk. Informatie van prijzen en tijden is ter plaatse op te vragen.

€710.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Borgo Montecarelli Sorbo

Borgo Montecarelli Sorbo
€404.00

Dit fraaie appartement bevindt zich op de begane grond en maakt deel uit van een antieke borgo, net buiten Barberino di Mugello. De woning beschikt over 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin. Ook je huisdieren zijn welkom. Barberino di Mugello is de hoofdstad van de streek Mugello. Er is in deze omgeving genoeg te bekijken en te doen! Wat dacht je van het meer van Bilancino (7 km)? Ideaal voor een dagje ontspannen of een boottochtje op het water! Maar ook de sportievelingen zitten hier goed, want in deze streek kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken! Op dit vakantieadres kun je vele leuke uurtjes beleven in het mooie, gezamenlijke zwembad. Naast het zwembad vind je een gezamenlijke barbecue en een pizzaoven. De antieke borgo heeft 11 appartementen waarvan wij er 9 beheren. Het verblijf bevindt zich op 12 km van de A1, waardoor je eenvoudig vele uitstapjes kunt maken.

Ca de Liera

Ca de Liera
€1,070.00

Pure romantiek - verscholen tussen de olijfgaarden ligt dit gezellige natuurstenen stenen huis in de heuvels tussen Cortona (9 km) en het meer van Trasimeno (18 km). Klein, maar fijn en echt gezellig zijn de woonkamers, met een open haard en een met wijnranken begroeide pergola voor de keuken. En wanneer u de ramen 's ochtends vanuit de slaapkamer opent - beleefd u puur Toscane! Een vakantiehuis ideaal om u terug te trekken, uit te rusten en te ontspannen: neem alle boeken mee die u gedurende het jaar niet kon lezen - hier vindt u de nodige rust: op het ligbed bij het zwembad, in de schaduw van het terras of op de comfortabele sofa bij de openhaard. Op slechts 850 meter afstand, op loopafstand, vindt u een van de beste restaurants in de omgeving (eigendom van de eigenaar).

Casa Erminio

Casa Erminio
€710.00

Vakantiehuis van 160 m². Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer Keuken Vide: 2x 1-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche