Cignanbianco - Alba (CTC240)

Landhuis "Cignanbianco", omgeven door velden en wijngaarden. 3 huizen in de woning. 7 appartementen in de woning. 5 km van het centrum van Castellina in Chianti, 6 km van het centrum van Castellina Scalo, 27 km van het centrum van Siena. Voor medegebruik: terrein 30 ha met planten en bomen, wilde tuin, openluchtzwembad (12 x 6 m, 02.05.-03.10.). Barbecue. In het huis: wasmachine (voor medegebruik). 1 km lange toegangsweg (onverharde weg). Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel 5 km, supermarkt 5 km, bushalte "Castellina Scalo" 6 km, station "Castellina Scalo" 6 km, openluchtzwembad 5 km, overdekt zwembad 15 km. Lokale verkoop van streekproducten.

€411.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Monte San Savino

Monte San Savino
€269.00

Mooi appartement in het historische centrum van Monte San Savino, een oud Etruskisch dorp dat nog steeds sporen van de middeleeuwen en Etruskische tijden heeft bewaard. De stad ligt aan de westkant van de Val di Chiana, op een berg voor de vallei van de Esse-stroom. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een gebouw en is functioneel en ideaal voor een familievakantie of voor twee koppels die Toscane willen bezoeken. Een privé en uitgeruste buitenruimte (25 m²) is beschikbaar voor gasten. In Monte San Savino kan je de prachtige kerk van Sant'Agostino, het voormalige Benedictijner klooster, de historische muren en de Logge dei Mercanti bezoeken. Vergeet niet om een rondleiding te organiseren in Castello di Gargonza. Fietsen kunnen op ongeveer 2,5 km van de accommodatie worden gehuurd. Locatie: tennisbaan 450 m, openbaar buitenzwembad 4 km, openbaar binnenzwembad 20 km. De thermische faciliteiten van Rapolano liggen op 25 km afstand. Het meer van Trasimeno met zijn uitgeruste stranden en charmante eilanden ligt op 47 km afstand; Arezzo 22 km, Siena met het beroemde Piazza del Campo 56 km, Florence met zijn wereldberoemde Galleria degli Uffizi 86 km.

Castagno (PSN124)

Castagno (PSN124)
€305.00

Agriturismo "La Ghiraia". 2 huizen in de woning. 5 appartementen in de woning. 100 m van het centrum van Pastina, 35 km van het centrum van Pisa, 20 km van het centrum van Cecina, tegen een helling, 15 km van zee, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein, tuin op verschillende niveaus met planten en bomen, openluchtzwembad (13 x 6 m, 15.05.-15.10.). Kinderzwembad, terras, tuinmeubelen, kinderspeelplaats. In het huis: tafelvoetbal, wasmachine (voor medegebruik, extra). Half pension op verzoek op aanvraag (extra). Parkeerplaats op het terrein. Winkel 100 m, zandstrand 15 km. Lokale verkoop van streekproducten. Let op: de eigenaar woont op hetzelfde terrein.

Azalee

Azalee
€369.00

Appartement in een twee onder een kap woning op een prachtige panoramische locatie aan de rand van Impruneta (1 km). Tot uw beschikking zijn een kleine loggia met tafel en stoelen en twee barbecues. De ingerichte buitenruimte met zwembad wordt gedeeld met de huiseigenaren. Ideaal uitgangspunt om Florence, de stad van Machiavelli te bezoeken, rijk aan kunst en geschiedenis, om de vele kleine steden en historische dorpen van het gebied te ontdekken en hun unieke charme te ervaren. Verdere excursietips: Siena (70 km) met het prachtige Piazza del Campo; Pisa (92 km) met de wereldberoemde scheve toren. De eigenaren wonen in een deel van het huis.