Torrevieja

Dit gezellige appartement is gelegen in het centrum van Torrevieja, op slechts 800 meter van het strand en omringd door alle voorzieningen die u nodig heeft. Het licht en de warmte van de zon geven je een perfecte start van de dag met een heerlijk ontbijt.

€180.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Salobre Golf Villa Golfers 2

Salobre Golf Villa Golfers 2
€1,811.00

Comfortabele, luxueuze villa "Salobre Golf Villa Golfers 2". Huisraad: air-conditioning, solarium, wasmachine (voor alleengebruik), droger (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: in het centrum van Salobre, buiten de plaats Maspalomas, geïsoleerd, rustig, zonnig gelegen op een heuvel. Uitzicht vanuit de woning op de bergen. In de omgeving van het huis: tuin (voor alleengebruik), openluchtzwembad (voor alleengebruik), barbecue (voor alleengebruik).

Villa Sant Andreu de Llavaneres

Villa Sant Andreu de Llavaneres
€2,188.00

De villa bevindt zich op slechts 30 minuten van Barcelona stad, 10 minuten van zee in een groene rustige urbanizatie aan de rand van natuurpark van Sant Andreu de Llavaneres. Beschikt van alle comfort en ruimte om uw vakantie in de middelandsezee onvergetelijk te maken. 4 volledige ingerichte dubbele slaapkamers met privéé badkamer geven aan de gasten de gewenste privaciteët tijdens de vakantie. Volledig ingerichte openkeuken. Parkeergelegenheid in de woning aanwijzig. Ruime speelse tuin om puur van de zon te genieten dit alles gecombineerd met een duik in de prachtige privéé zweembad.

Santa Pola

Santa Pola
€150.00

Dit mooie 2-persoonsappartement is gelegen op de eerste verdieping, dichtbij restaurants en cafés en direct aan de kust van Santa Pola, met een prachtig uitzicht op de haven. Breng een ontspannen vakantie door in de Spaanse zon!