Roldán

Mooi ingericht vakantie-appartement. Het terras met hoogwaardige tuinmeubelen biedt uitzicht op de golfbaan en nodigt uit om te dineren met vrienden. Er is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig.

€169.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Santa Pellaia

Santa Pellaia
€559.00

Idyllisch vakantiehuis met 3 slaapkamers midden in de natuur. Er is een klein privé zwembad, barbecue en tuinmeubels, waar u van het mooie uitzicht kunt genieten.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura
€240.00

Gelijkvloers modern vakantieappartement in El Moncayo met twee terrassen. Het achterste terras heeft directe toegang tot het zwembad in een parkachtige sfeer. Ongeveer 7 minuten lopen van het strand.

Torrevieja

Torrevieja
€210.00

Dit gelijkvloers vakantieappartement beschikt over een groot terras waar u volop ruimte vindt om te zonnebaden of te barbecuen. Het interieur is gezellig en modern. Het grote zwembad met 3 verschillende zwembaden en grasveld is slechts op een paar meter en alleen door de gasten van dit complex te gebruiken. Een waar paradijs voor uw kinderen! Ook het strand van La Mata en talrijke restaurants zijn in de buurt. Rechtstreekse bus naar Torrevieja.