Papagayo San Agustin

Moderne, luxueus bungalow "Papagayo San Agustin". Huisraad: air-conditioning, wasmachine (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: in de straat. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: in het centrum van San Agustín, aan de rand van de plaats, buiten de plaats Maspalomas, rustig, zonnig gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op zee en de tuin. In de omgeving van het huis: ligweide (voor medegebruik).

€949.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

VILLA CREVERE

VILLA CREVERE
€1,117.00

Comfortabel, rustieke eengezinswoning "VILLA CREVERE", omgeven door velden. Wasmachine (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: van CENTRO DE POLLENÇA, rustig gelegen. Uitzicht vanuit de woning op de bergen en het landschap. In de omgeving van het huis: ligweide (voor alleengebruik), openluchtzwembad (lengte 11 m x breedte 5 m, open vanaf 30.03. tot 01 .11.). Infrastructuur en afstanden: winkel 2 km, levensmiddelenwinkel 2 km, zandstrand 4 km, golfterrein 7 km, bushalte 2 km.

Bohemi

Bohemi
€4,198.00

Deze luxe vrijstaande villa beschikt een leuke knusse tuin, met ligbedden en een gezellige eettafel voor 6 personen, waar u kunt genieten van een heerlijk gerecht van de barbecue. In plaats van een buitenzwembad, heeft het huis een luxe binnen zwembad. Deze villa bestaat uit drie verdiepingen. De drie etages beschikken over slaapkamers met terrassen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. De luxe keuken sluit aan bij de eetkamer. Daarnaast is er ook een open woonkamer die toegang biedt naar de tuin. De villa is gelegen tegenover de jachthaven. In de omgeving van de villa zijn diverse (watersport) activiteiten te ondernemen. De baai van Pollença; de kleinste en fraaiste baai van Mallorca en Port d'Alcúdia met een toeristisch centrum zijn dichtbij. De stad Palma de Mallorca (70km), met een prachtige kathedraal en vele leuke winkelstraten en pleinen, is zeker een bezoek waard. Door de uitlopers van het Tramuntana gebergte is de omgeving ook geschikt voor wandelliefhebbers.

Poris 6

Poris 6
€889.00

Nieuw appartement "Poris 6", bouwjaar 2008. Wasmachine (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: in de straat. Toegang tot aan het huis is met de auto mogelijk tot: 50 m tot aan het huis. Per auto aanbevolen. Gelegen: boven Beach Poris de Abona, rustig, verhoogd gelegen op een heuvel, op het strand. Uitzicht vanuit de woning op zee en de bergen. In de omgeving van het huis: openluchtzwembad (voor medegebruik), kinderspeelplaats (voor medegebruik). Infrastructuur en afstanden: winkel 400 m, supermarkt 400 m, levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 400 m, openluchtzwembad 50 m, zandstrand 400 m, golfterrein 15 km, manege 15 km, kinderspeelplaats 400 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 600 m.