Fanals Groc

Paseo Maritimo: Flatgebouw "Fanals Groc", van 11 verdiepingen. 30 m van zee, 20 m van het strand. In het huis: lift. Supermarkt 50 m, restaurant 10 m, zandstrand "Playa de Aro". Jachthaven 2 km, golfterrein 3 km, manege 10 km. Attracties in de buurt: Parque Acuatico Aquadiver 2 km. Groepen jongeren uitsluitend op aanvraag. Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Object referentie: es9460.230 is gelegen op hetzelfde terrein.

€461.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Reus Mediterrani

Reus Mediterrani
€501.00

Vilafortuny 1 km van Cambrils: Groot, gezellig flatgebouw "Reus Mediterrani". 10 m van zee, 10 m van het strand, directe toegang tot het strand. Voor medegebruik: openluchtzwembad hoekig omheind (25.06.-10.09.). Kinderzwembad, buitendouche, tennisbaan, tafeltennis, kinderspeelplaats, parkeerplaats nr. 61. Winkel, supermarkt, restaurant 300 m. Let op: geen lift. Groepen jongeren uitsluitend op aanvraag.

Solivera

Solivera
€983.00

Son Serra de Marina: Gezellig, eenvoudig huis "Solivera". In de wijk Son Serra de Marina, zonnige ligging, 700 m van zee, 800 m van het strand. Voor alleengebruik: wilde tuin, ligweide, openluchtzwembad hoekig (4 x 8 m, 100 - 200 cm diepte, 01.01.-31.12.). Buitendouche, volleybal, patio, prieel, tuinmeubelen, barbecue, onderhoud zwembad door de eigenaar/tuinman. In het huis: internetaansluiting, Internet (WiFi), air-conditioning, wasmachine. Openbare parkeerplaatsen in de straat. Winkel, levensmiddelenwinkel, supermarkt 50 m, restaurant 100 m, bar 150 m, bakkerij 50 m, café 100 m, voetgangersgebied 80 m, stenenstrand "Son Serra de Marina" 200 m. Attracties in de buurt: Punta de sa Barraca 500 m, Son Real 5 km, Rancho Grande 2.5 km. Let op: geschikt voor senioren baby uitrusting op aanvraag (incl.). Het objekt is geschikt voor 6 volwassenen groepen jongeren uitsluitend op aanvraag. Laden en lossen van de baggage is mogelijk bij het huis. Vliegveld 65 km van het huis.

Mas Set Rengs

Mas Set Rengs
€2,513.00

Masía Mas Set Rengs is een agrotoeristische vakantiebestemming, een landbouw- en veeteeltbedrijf op een boerderij van 152ha. De boerderij is omgeven door velden en bos. Op de boerderij hebben ze een pony, koeien, ganzen, legkippen, konijnen en er wordt gekweekt met paarden van zuiver Spaanse rassen. Als gast kun je hier, naar gelang het seizoen, tuin- en boerderijproducten kopen. De vakantieboerderij is onderverdeeld in drie appartementen, elk met zijn afzonderlijke ingang. Op de benedenverdieping is voor de gasten van deze drie appartementen een gemeenschappelijke zone met een hal en een grote eetkamer met openhaard. Wanneer je de trap opgaat, kom je op een overloop die toegang geeft tot elk van de appartementen. Er is slechts één box, één kinderstoel en één kinderbed beschikbaar voor de drie appartementen (enkel voor één gezin).