Al Lago

Grote villa met grote ruimtes, tuin met meer dan 200 verschillende soorten planten, 6 hectare land rondom bebouwd met fruitbomen en olijfgaarden. Buiten hebben we verschillende pergola's waar je dagen kunt ontspannen en rust kunt vinden, een speeltuintje voor kinderen en een zomergym met multifunctionele bank, loop band en hometrainer, mogelijkheid om op aanvraag een fysiotherapeutische massage te krijgen met professionals, het privézwembad met ligstoelen en parasols. Binnen vinden we een ontbijtzaal, een volledig uitgeruste bar, een industriële keuken voor het exclusieve gebruik van onze gasten, allemaal ingericht en uitgerust met alle benodigde gereedschappen om te koken. Wi-fi in het hele huis. Vanaf de luchthaven van Palermo zijn we 1,5 uur rijden, 2 uur van de luchthaven van Catania, een uur van de belangrijkste toeristische steden Palermo Agrigento Cefalù, vervolgens een uur voor de zee zowel van Cefalù Mazzaforno zowel Palermo en San Leone in Agrigento, het centrum van het dorp ligt op slechts 3 km afstand en heet Alia Het land is geërfd van de grootvader met een kleine muur overgebleven van het historische gebouw, we besloten het terug te brengen zoals het was, en vervolgens het steen, smeedijzer en hout als de belangrijkste decoraties van de villa achter te behouden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Sicilië, een strategische plaats om het hele eiland te bezoeken.

€1,289.04Belvilla
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Casa Enrica

Casa Enrica
€370.00

Appartement in een halfvrijstaand huis in de buurt van het natuurreservaat Randello, dat de zee van Branco Grande bereikt. Aan de onderkant van het reservaat is Branco Grande, een natuurlijke baai met rotsen en zand, en in de buurt van de kust is de IT-42886 met een groot terras met uitzicht op de zee, uitgerust om buiten te dineren. Het Branco Grande-gebied met ongeveer 8 huizen, biedt ook een kleine bar en is vooral bekend om de schoonheid van de stranden en de kristalheldere zee. Op ongeveer 4 km afstand ligt het kleine vissersdorpje Scoglitti met een goed uitgeruste jacht- en vissershaven. 5 km golfbaan (18 holes). 15 km Marina di Ragusa.

Apt. Simona

Apt. Simona
€370.00

Appartement - 1e verdieping van 60 m².Ligt op het Italiaanse eiland Sicilië. Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Marina di Ragusa

Marina di Ragusa
€340.00

Dit deel van een semi-vrijstaand huis ligt dicht bij de zee en op ongeveer 500 m van Casuzze, een klein dorp met bars, pizzeria's en restaurants, met lange fiets- of wandeltochten dankzij een nieuw fietspad Op een paar honderd meter afstand kunt u "Kaucana" bezoeken, een archeologische vindplaats van een oude Griekse nederzetting met aangrenzend museum Punta Secca (1 km) is een karakteristiek vissersdorpje met een typische vuurtoren omgeven door bars, restaurants en pizzeria's Marina di Ragusa (2 km) en stranden met fijn zand en kristalhelder water.