La Cime des Arcs 3

Résidence La Cime des Arcs bestaat uit een middelgroot gebouw dat in de zo typerende moderne stijl van Les Arcs is gebouwd. Het ligt direct aan de piste en herbergt in totaal een zestigtal luxe appartementen. Deze zijn uiterst comfortabel en sfeervol ingericht en beschikken allemaal over een balkon. Wij bieden de keuze uit: een 2-kamerappartement voor 4 personen (FR-35013); een 2-kamerappartement waarvan éém als slaapcabine, voor 4 personen (FR-35012); een 3-kamerappartement voor 6 personen (FR-35011).

€609.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Cap Marine

Cap Marine
€499.00

Moderne flatgebouw "Cap Marine", bouwjaar 2013. In de wijk Dramont, rustige ligging in een woonwijk, 50 m van zee, 50 m van het strand, directe toegang tot het strand, op het westen. In het huis: lift. Winkel, levensmiddelenwinkel 600 m, restaurant 100 m, bakkerij 600 m, station "Le Dramont" 1 km, zandstrand 50 m. Jachthaven 1 km, golfterrein (18 holes) 11 km. Attracties in de buurt: Cannes 40 km, Saint-Tropez 40 km, Nice 70 km, Gorges du Verdon 90 km. Bekende meren kunnen gemakkelijk worden bereikt: Sainte-Croix 90 km. Wandelgebied Estérel 4 km, Dramont 1 km. Groepen jongeren uitsluitend op aanvraag. Let op: autobaan 10 km van het huis. Vliegveld 65 km van het huis. De omgeving is gevoelig voor geluidsoverlast. Gelieve geen lawaai te maken en de rust te bewaren.

Résidence Les Chalets des Cimes

Résidence Les Chalets des Cimes
€800.00

Résidence Les Chalets des Cimes biedt modern en uiterst comfortabel ingerichte appartementen. Een zestal grote, nieuwe chalets biedt onderdak aan een honderdtal appartementen van diverse grootte. Het geheel is met veel hout en goede materialen in moderne stijl gebouwd en ademt klasse uit. De appartementen zijn onderverdeeld in de types: 'Famille', 'Confort' en 'Premium'. *'Famille' is geschikt voor families met kinderen en is iets ruimer en voorzien van stapelbedden in de (kinder-)slaapkamers. *'Confort' kent tot het 8-persoonstype geen stapelbedden (alle bedden dus normaal op de vloer); prettiger dus voor volwassenen. De +(plus)-toevoeging hier geldt voor de wat ruimere appartementen. *'Premium' biedt naast de beste ligging in het gebouw ook meer comfort en stijl op vele terreinen; denk aan het beste uitzicht, meer ruimte, het nog smaakvollere meubilair, extra voorzieningen en privileges mbt entrée in de Spa, speciale parkeerplaatsen in de garage en skischoenenwarmers in de skiopbergkasten. Bij de prijs zijn voor alle types vele extra's inbegrepen, zoals gebruik van bed-en badlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, gebruik wifi en de eindschoonmaak. Alle types beschikken over een goed uitgevoerde kitchenette en een balkon of terras. Wij bieden de keuze uit: