Parc de Kievit 5

Op Parc de Kievit vind je chalets welke allemaal uniek zijn. Je hebt de keuze uit diverse 4-pers. accommodaties: De ruime, L-vormige NL-5260 heeft een zeer riante tuin met mooi terras en veel privacy. De NL-5261, NL-5262 en NL-5263 zijn alle modern en comfortabel ingericht. Er is echter een aantal verschillen: De NL-5261 is huisdiervrij en de NL-5262 is huisdiervriendelijk. De NL-5263 is ook huisdiervriendelijk, maar weer iets ruimer van binnen. Alle types zijn voorzien van tuinmeubilair en gratis WiFi in de accommodatie.

€278.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Vakantie accommodatie Vlaams-Brabant,Vlaanderen België 8 personen

Vakantie accommodatie Vlaams-Brabant,Vlaanderen België 8 personen
€662.77

Deze vakantiewoning is zeer comfortabel ingericht en beschikt over een verwarmd zwembad (april t/m september). Verder kunt u het gehele jaar genieten van de jacuzzi en een infrarood sauna. In de zomer is het heerlijk vertoeven op een van de ligbedden bij het zwembad. Kleine kinderen kunnen genieten van de geitjes en kippen die rondscharrelen in de weide bij het huis. De woning is gelegen op een varkens boerderij in bedrijf. De woning is gelegen in de suikerstad Tienen. Het is vlakbij een prachtig wandel en fietsroute netwerk gelegen die je de schitterende omgeving zal laten zien. Bij de vakantiewoning kun je fietsen (gratis) en elektrische fietsen huren. ( tegen betaling) . De talrijke boomgaarden in de buurt leveren in het bloesemseizoen prachtige beelden op. Je kunt hier prachtige bloesemwandelingen en tochten maken. Ook heeft Tienen overblijfselen uit de eerste wereldoorlog en zijn er verschillende stilte monumenten. Er is hier voor ieder wat wils in deze levendige streek.

Parc de Kievit 4

Parc de Kievit 4
€296.00

Op Parc de Kievit vind je chalets welke allemaal uniek zijn. Je hebt de keuze uit diverse 4-pers. accommodaties: De ruime, L-vormige NL-5260 heeft een zeer riante tuin met mooi terras en veel privacy. De NL-5261, NL-5262 en NL-5263 zijn alle modern en comfortabel ingericht. Er is echter een aantal verschillen: De NL-5261 is huisdiervrij en de NL-5262 is huisdiervriendelijk. Alle types zijn voorzien van tuinmeubilair en gratis WiFi in de accommodatie.