Voutezac

Gelegen in het hart van een mooi dorp, een vakantiehuis met zwembad en een grote tuin achter het huis van de discrete eigenaren. 30 m afstand passeert de Vézère waar u kunt gaan kanoën en vissen. Elke zomer wordt er in het park dat is gelegen langs de rivier van Château du Saillant een muziekfestival met opera en pianoconcerten aangeboden. In juli en augustus wordt 's avonds een gezellige weekmarkt gehouden. Naast het wandelen is de omgeving ook ideaal voor fietstochten via de fietspaden, en alle attracties van de Corrèze en de Dordogne. Allassac met een supermarkt, restaurants en winkels op 3 km.

€430.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Les Issambres

Les Issambres
€2,171.00

Tegen de hellingen van Les Issambres gelegen, waardoor u mooie uitzichtpunten over de Middellandse Zee heeft. Hier treft u dit landgoed, zonder inkijk aan. Het is gelegen te midden van een deels exotische, deels mediteraanse tuin. Geniet van het schaduwrijke terras met barbecue en de zonnige ruimtes bij het zwembad. De kleine badplaats Les Issambres is gelegen tussen Siante- Maxime en Saint-Raphaël en heeft een bijna 8 km lange kuststrook van stranden en kleine, rotsachtige baaien waar u kunt zwemmen. Als u wilt kunt u hier ook diverse watersporten beoefenen. U kunt zich ook ontspannen in het plaatselijke thalassotherapiecentrum, geheel gebouwd in de stijl van de grote romeinse thermen. Hier worden diverse behandelingsvormen aangeboden. Voor de wandelaars en mountainbikers is er een mooi kustpad langs de rotsachtige baaien. Neem de veerboot naar Saint-Tropez, Port-Grimaud of Cogolin. Golfers kunnen terecht op het nabij gelegen golfterrein "Blue Green" in Sainte-Maxime. Hier is een 18 holes parcours op een 65 hectare groot heuvelachtig terrein.

Prunete

Prunete
€419.00

Deze uitnodigende villa is deel van een privé terrein met tennisbanen en een groot gemeenschappelijk zwembad. Tot het fijne zandstrand Funette is het slechts 150 meter, en ook op loopafstand vindt u een supermarkt. Hier kunt u heerlijk vakantie houden zonder auto. Alles is te voet bereikbaar. Slechts enkele kilometers verderop vindt u de plaats Moriani met een kleine haven. Er worden daar ook watersporten aangeboden. Wandel door Bastia en de pittoreske oude binnenstand.

Le Cormoran

Le Cormoran
€483.00

Flatgebouw "Le Cormoran", van 4 verdiepingen. Zonnige ligging, 20 m van zee, directe toegang tot het strand, in een voetgangerszone, op het zuiden. In het complex: lift. Parkeerplaats. Winkel 50 m, winkelcentrum 500 m, restaurant, café 50 m, voetgangersgebied 20 m, fietsverhuur 200 m, bushalte "La Belle Etoile" 550 m, station "St Laurent du Var" 900 m, stenenstrand 20 m. Jachthaven 500 m, golfterrein (18 holes) 12 km, tennis 6 km, manege 8 km. Attracties in de buurt: Marineland, aquasplash, aqualand 12 km, Nice 4 km, Antibes Musée Picasso 14 km, Cannes 27 km. Wandelgebied Col de Vence 23 km, Parc National du Mercantour 56 km. De sleuteloverdracht vindt plaats bij het agentschap Chalet.nu in Nice, 8 km.