Gerelateerde vakantiehuisjes

Landhaus Monika I

Landhaus Monika I
€333.00

Het vakantie-appartement, gelegen op de begane grond van een oude Eifel boerderij is comfortabel ingericht met een open, lichte woon-eetkamer. Verder beschikt het over een zonneterras met tuinmeubelen en bbq. Een parkeerplaats en berging voor fietsen zijn voorhanden. Het appartement is zeer rustig gelegen aan de rand van de kleine Eifelgemeenschap Plütscheid. De plaats Plütscheid met ongeveer 300 inwoners ligt in de Islek-biotoop. De Islek is een grensoverschrijdend gebied in het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en België. Het gebied wordt gekenmerkt door heuvelketens tot wel 570m en door diepe ingesneden rivierdalen, gevarieerde vegetatie en kleine, idyllische dorpjes en afgelegen plaatsen en een zeer geringe bevolkingsdichtheid. Een uitgebreid netwerk van wegen met weinig verkeer, bos, wandel- en fietspaden nodigen uit om de regio te ontdekken en te ervaren. Eindig na een heerlijke wandeling de prachtige vakantiedag op het zonneterras en geniet van de rust van dit huis.

Vakantie accommodatie Beieren,Zuid-Duitsland Duitsland 2 personen

Vakantie accommodatie Beieren,Zuid-Duitsland Duitsland 2 personen
€268.74

Deze mooie vakantieboerderij ligt in Neder-Beieren, midden in de Rottaler badplaatsdriehoek. Wie een een echte landelijke vakantie-idylle zoekt, is hier aan het juiste adres. Op een heerlijke rustige locatie op de helling aan de zuidzijde bieden deze liefdevol ingerichte vakantiewoningen de ideale omstandigheden om van de mooiste tijd van het jaar te genieten. De ruime vakantiewoningen stralen door hun vriendelijke vormgeving en de fraaie meubilering een uitnodigende sfeer uit. De grote tuin met ligweide, speelruimte, tuinhuisje en barbecue staan ook tot uw beschikking. Maak kennis met de dieren op de boerderij of bezoek het brandweermuseum dat bij de boerderij hoort. Broodjesservice en ontbijt op verzoek. De regio biedt een uitgebreid sport- en vrijetijdsaanbod. Kilometerslange fiets- en wandelwegen voeren u door heel de regio. De vakantieboerderij ligt midden in de badplaatsdriehoek van Bad Griesbach, Bad Füssing en Bad Birnbach. Dit maakt het tot een interessante locatie voor gasten die vakantie en gezondheid met elkaar willen combineren. Kerken, musea, kuuroorden, spa-diensten in de nabije omgeving. In de zomer kunt u afkoelen in de nabij gelegen zwemvijver (ongeveer 3 km). De streek is ideaal om te wandelen en te fietsen.

Vakantie accommodatie Noordrijn-Westfalen Duitsland 2 personen

Vakantie accommodatie Noordrijn-Westfalen Duitsland 2 personen
€340.19

Dit mooie appartement met eigen ingang ligt op de eerste verdieping van een verzorgde woning in een deel van Bad Wünnenberg aan de rand van het Sauerland. Het appartement is ruim bemeten en vanuit de open woonruimte loopt u zo naar het grote dakterras. Begin de dag hier met een royaal ontbijt of laat uw blik rustig en ontspannen dwalen over de omgeving. De ligging van het appartement biedt zowel in de zomer als in de winter ideale voorwaarden voor een ontspannen vakantie. Verken de omgeving van het Kneipp- en luchtkuuroord Bad Wünnenberg lopend of met de fiets. Diverse goed bewegwijzerde bewegwijzerde wandelroutes en aantrekkelijke fietsroutes lopen door het interessante landschap. In de winter bent u met ongeveer een half uur in het skigebied van Willingen. Mogelijke uitstapjes in de omgeving: Aabachsee (3 km), Willingen (29 km), Winterberg (39 km), Brilon (15 km), kasteelruïne Ringelstein, Wewelsburg.