Væggerløse

Aan een van de beste stranden en in een van de meest geliefde gebieden van Denemarken ligt dit gerenoveerde luxe huis met een rieten dak. De inrichting is licht en exclusief. Ontspant u zich voor de knisperende open haard in de gezellige woonkamer of vermaak uzelf in het 18m² grote zwembad met waterglijbaan, tegenstroom en een klein kinderbad. Ook kunt heerlijk ontspannen in de whirlpool voor 4 personen en in de sauna. De ruimte met het zwembad is door glazen deuren te zien vanuit de gecombineerde woonkamer met keuken Vanuit de goed uitgeruste woonkamer met comfortabele meubels heeft u toegang tot de mooie, grote binnentuin, waar u vele uurtjes door kunt brengen en de mogelijkheid heeft om te barbequeën.

€689.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Blåvand

Blåvand
€360.00

Dit stenen vakantiehuis ligt op een gesloten natuurgrondstuk. Dichtbij Blåvand vindt u één van de fijnste golfbanen in Denemarken, een minigolfbaan en andere activiteiten.

Nørre Nebel

Nørre Nebel
€959.00

Dit fraai gerestaureerde huis is gelegen op een natuurgrondstuk aan het einde van een doodlopende straat. Vanaf de serre van 40 m² heeft u een fantastisch uitzicht op de duinen, heide en bos. De rijke verscheidenheid van wilde dieren kunt u vanaf hier eenvoudig bekijken. Het totaal van 8 slaapkamers ligt verspreid over de twee zijden van het huis. Het hart van het huis is de prachtige keuken die naar de eetkamer en een woonkamer met een tv en een terrasdeur leidt. De andere woonkamer is naast de activiteitenkamer, die naast het zwembad is ingericht met tafeltennis , tafelvoetbal, TV en houtkachel. Er zijn 3 mooie badkamers met vloerverwarming en een sauna en whirlpool voor twee personen. Buiten is er een terras van 100 m² met tuinmeubilair. In de tuin staat een bad, dat wordt verwarmd wordt met hout en dat biedt ruimte biedt aan 8 personen. Het bad kan het hele jaar door worden gebruikt. Er is ook een vuurplaats in de tuin en veel gezellige hoekjes. Voor kinderen zijn er activiteiten mogelijk. Er is een speeltuin met speelhuisje, schommels, glijbaan, trampoline, wip, voetbal en basketbalring.