Skjern

Knus, gezelllig vakantiehuis gelegen op een prachtig perceel met groene vegeratie, niet ver van het Ringkøbing Fjord. Het huis heeft een gezellige keuken, waar het hele gezin zich kan verzamelen, drie goede slaapkamers en een bijgebouw, allemaal voorzien van comfortabele bedden en een mooie badkamer.

€260.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Nexø

Nexø
€589.00

Dit is een gezellig en goed ingericht vakantiehuis. Het huis ligt op een groot en ongestoord perceel. Het is gelegen in de buurt van een fijn zandstrand. U maakt hier heerlijke wandelingen of leest u een goed boek. Het heeft een prachtig terras waar u heerlijk kunt genieten. Door de mooie bomen die om het huis heen staan heeft u echt het idee even helemaal er tussen uit te zijn. Ideaal voor een vakantie met de kinderen.

Nexø

Nexø
€1,019.00

Ruim, stenen vakantiehuis in 2 etages verdeeld met mooie wintertuin op perceel. Groot genoeg voor 2 gezinnen. Toegang tot badkamer via garage.

Fjerritslev

Fjerritslev
€1,091.00

Mooi, helder en vriendelijke ingericht vakantiehuis op een ongestoord grondstuk aan het rand van de bos gelegen. Vaak kunt u herten, konijnen en fazanten zien. Torup Strand is een oude, gezellige vissersdorp, waar men nog kan zien hoe boten naar het strand getrokken worden. In de buurt is er een groot vogelreservaat Vejlerne en Bulbjerg. In de omgeving heeft u de mogelijkheid om uw dagelijkse boodschappen te doen en in Fjerritslev (12 km) kunt u goed winkelen, er zijn restaurants en bezienswaardigheden. Bij Fjerritslev is er een 18-holes golfbaan.