Skagenhuset

Mooi gerenoveerd vakantieappartement vlakbij de klifkust. In de buurt bevinden zich een gemeenschappelijk zwembad, verwarmd tussen 10 juni en 5 september, een speeltuin, veld voor balspellen. Als je een actieve vakantie wilt dan zit je hier goed. In de woonkeuken is een vatwasser aanwezig. Het terras is een hoekterras en is gemeubileerd en voorzien van een barbecue. In de buuurt van Madseløkke vindt je kliffen en en gemeenschappelijk gedeelte waar ook een wasserette is. Nabij gelegen appartementen: DK-40695 en DK-40696. Een fietspad leidt naar Sandvig en Allinge, winkels, restaurants en wil je gaan zwemmen dan is het strand vlakbij. Het appartement ligt op de begane grond is een niet rokers appartement.

€360.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

GRANLY

GRANLY
€320.00

Leuk houten huis met een rustige ligging en uitzicht op de velden. In de buurt van dit vakantiehuisgebied zijn goede wandel- en fietspaden welke doorlopen naar Hasle. In Hasle zijn diverse bezienswaardigheden zoals een echte Bornholmse rokerij. Vanuit de rokerij heeft u mooi zicht op de Oostzee. Langs de kust loopt een zandstrand.

Humble

Humble
€259.00

Dit houten vakantiehuis met zeezicht vanaf het terras, is gelegen in een vakantiegebied dat ideaal is voor sportvissers.

Odder

Odder
€810.00

Groot, mooi, modern en goed uitgerust vakantiehuis met veel ruimte voor het hele gezin. Slechts 275 meter van het huis is een uitstekend strand het Saksild strand. De speelzaal is de meest populaire plek voor uw kinderen en u, hij nodigt u uit om uren met de hele familie samen te zijn. Het huis beschikt over 5 TV. Op het terras kunt u ook ontspannen. Blader door de vakantieboeken, ga lekker zonnen en bekijk de tuin waar uw kinderen kunnen spelen. Het is een mooi gebied, niet ver van Aarhus. Aarhus biedt veel cultuur en musea, vooral ARoS ! Stranden en bossen vindt u in de directe omgeving van het huis en er zijn vele fietspaden.