Samsø

Samsø isals Denemarken is in het klein. Hier vindt u steile hellingen en eenzame heidevelden, bossen, weiden, stranden verspreid over het eiland en gezellige dorpen. Samsø heeft evenementen voor iedereen: natuurliefhebbers, vissers, geschiedenisgeinteresseerden, dierenliefhebbers, wandelaars en fietsers. ook voor gewoon ontspannen, bent u hier op de juiste plek. De stranden lopen sterk uiteen, sommige zijn plat en zacht, sommige zijn steil en rotsachtig, en hier bijten te vissen op hun best. De Sælvigbucht is bijzonder geschikt voor windsurfen. Het culturele aanbod op Samsø is breed, omdat er zich veel schilders, glasblazers, pottenbakkers en gevestigde muzikanten bevinden. Overal zijn er galerieën en ateliers open voor bezoek. Gedurende de zomer is er ook een groot aanbod van restaurants, cafes, pizzeria's, waarvan sommige ook open zijn in de winter. U kunt ook een bezoek aan een oude kerstboomplantage brengen, het grootste doolhof van de aarde, een avontuur waar u kunt klimmen, paintballen en een hindernisbaan af kunt leggen. Vlakbij het huis kunt u tennissen en golfen.

€440.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Vejby

Vejby
€549.00

Speciaal ontworpen, modern balken vakantiehuis met een grote keuken, een sauna en een jacuzzi. De grote, open galerij kan voor ontspanning, als een speeltuin en nog veel andere mogelijkheden worden gebruikt. Het vakantiehuis bevindt zich in een zeer rustige omgeving op een groot perceel omgeven door een open landschap. Na een korte fietstocht kunt u winkelen in het charmante Tisvildeleje, waar u alles vindt wat uw begeerd, zoals een van de mooiste zandstranden van Denemarken en de prachtige natuur van Tisvilde Hegn. Vanaf hier bevindt de historische handelsstad Hillerød met zijn oriëntatiepunt, de Frederiksborg Castle, zich op slecht 30 minuten.

Rudkøbing

Rudkøbing
€559.00

Dit ruime vakantiehuis is gelegen op vakantiepark Spodsbjerg. Dankzij de goede faciliteiten kan het hele gezin hier heerlijke vakanties doorbrengen. Plezier in de activiteitenruimte, een bad voor 6 - 8 personen buiten en een sauna. Vooral in de winter geniet u van het warme water onder een sprankelende sterrenhemel. De badkamer tussen slaapkamer 1 en slaapkamers 2 is alleen bereikbaar via slaapkamer 2. Op 1,7 km afstand is een vissershaven, verse vis kan hier worden gekocht. Ernaast ligt een kleine jachthaven met goede condities voor zeilschepen. Veerboten varen tussen Spodsbjerg en Tårs en steken de internationale scheepsstok over die door de Langelandbelt vaart. Die wordt bezocht door grote vracht-en cruiseschepen.

Rumille

Rumille
€589.00

Groot en interessant ingericht vakantiehuis met een woonkamer op de beganegrond. Het huis wordt compleet gerenoveerd en heeft een moderne keuken en een moderne badkamer. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van de natuur die voor u deur ligt. U kunt ook tafeltennis spelen. Het grondstuk is mooien u bent van prachtige uitzichten zeker.