Gerelateerde vakantiehuisjes

Humble

Humble
€379.00

Mooi houten huis met zeezicht. Goede vismogelijkheden op het strand. Bij het hoort een vriezer en er is ruimte om te vis schoon te maken. Sædballe Fredmose in het zuiden van Langeland is een prachtige natuurlijke omgeving.

Tara

Tara
€579.00

Een mooi en licht ingericht vakantiehuis op een beschermd, groot, heuvelachtig duingrondstuk op loopafstand van Vejers en het strand. Het huis is goed onderhouden, bevat een ruime keuken met fornuis en wordt verwarmd met een warmtepomp. Bij het huis is een groot terras, dat door de duinen wordt beschermd tegen de wind en waar u ongestoord kunt genieten van het mooie weer. Badkamer met toilet en gastentoilet zijn in het huis. Het ligt op slechts 500 meter van het strand en het water. Neem een picknickmand naar het strand, waar u in de zon kunt liggen en baden. In Vejers kunt u goed winkelen, er zijn ook uitstekende restaurants en gelegenheden om een ijshoorntje of snoepjes te kopen. Op het zuidelijke deel van het strand kan worden gereden met de auto.

Løkken

Løkken
€699.00

Als glanzende parels liggen de witte badhuisjes op het strand en getuigen van één van de beste Deense zwemstranden. Hier is ruimte genoeg voor zand tussen de tenen, zonnebaden, een verfrissende duik in zee en hoge zandkastelen. Badplaats Løkken trekt al meer dan 100 jaar gasten aan uit heel de wereld. In het sfeervolle oord vindt u behalve zee en strand ook een bloeiend handelsleven, kunst en cultuur en tal van mogelijkheden tot ontspanning of stappen. Bezoek ook pretpark en zwemparadijs Fårup Aquapark & Sommerland, het grootste in zijn soort in Denemarken.