Gerelateerde vakantiehuisjes

Kibæk

Kibæk
€399.00

Dit vakantiehuis staat in een stress vrije omgeving. Hier kunt u een met de natuur worden maar ook actieve dagen beleven. Het huis ligt vrij, maar dicht bij andere, bijna identieke huizen. Het huis cederhout is gebouwd als een Canadese blokhut. Er is een eenvoudige keuken, een kleine badkamer met wasmachine en een gezellige eetkamer met een bank en een open haard. Er zijn twee slaapkamers en een slaapzolder. Buiten is er een plek om vis schoon te maken. Het huis is gelegen in een prachtig natuurgebied op 40 hectare, zo groot als 60 voetbalvelden en u kunt nu gebruik maken van de faciliteiten van het gebied. Zeer dicht bij het huis is een meer om te vissen, vissen vanaf de oever of u kunt met de boot. Er is een Krebsesee, een meer in. Een heuvelachtig golf terrein. 6 Green en par 3 en par 4 holes tussen de bunkers en water gaten maken het bijzonder interessant. In het complex zijn er wandelpaden om te wandelen en hardlopen. Het getoonde beeld is van het gebied waar de woning zich bevindt. In de omgeving zijn er ook interessante mountainbikeroutes. Vind routes in Haunstrup Brunkålslejre en Momhøj Nature Center vermeld. De Nature Center Momhøj gelegen op 3 km ten zuiden van Fjelstervang, in een bos zijn ook wandelpaden, speeltuinen en barbecues . Het hele gebied is geschikt om te joggen, vooral de track "Spor i Landskabet" op Bjerrely, het is 4 km lang. Zeer dicht bij het huis is de visvijver Bjerrely. Het werd opgericht in 2010 als Denemarken alleen milieuvriendelijk neutrale visvijver en de vis erin worden geteeld op biologische basis. In het meer zit veel regenboogforel en beek forel, die afkomstig zijn van de Deense, biologische vijvers. In Haustrup, 4 km, is Jyllands Park Zoo, een gezellige, kindvriendelijke dierentuin. Bezoek ook Herning (50.000 inwoners), een tentoonstelling en concert centrum (10 km). Er zijn ook grote sportevenementen. In deze aantrekkelijke omgeving kunt u ongetwijfeld een heerlijke vakantie door brengen.

Nørre Aaby

Nørre Aaby
€439.00

Zeer goed onderhouden en goed ingericht vakantiehuis op een groot natuurgrondstuk met hoge en lage beplanting en een grasveld waar u een balletje kunt slaan of van andere activiteiten kunt genieten. Op het terras achter het huis kunt u ongestoord zitten en ten volle genieten van de vakantie.

Silkeborg

Silkeborg
€699.00

Ruim vakantiehuis in de eerste rij bij het meer Julsø. U kunt op uw perceel zitten en de voeten in het water houden. Op afspraak kunt u uw eigen boot mee nemen. U moet echter de bijzondere regels in acht nemen van de regio met betrekking tot het gebruik van de boten. Een prachtigere locatie is er bijna niet. Af en schippern de oudste raderstoomboot in Denemarken langs, u genieten van de aanblik vanuit het terras. Maak een tochtje op de raderstoomboot naar Silkeborg en vervolgens op de Himmelberg. Het huis is gezellig en gezinsvriendelijk ingericht. De natuurlijke omgeving is gevarieerd, heerlijk voor mountainbikers of voor langere wandelingen. In de buurt van Silkeborg zijn er interessante winkels en ervaringen. Uw kinderen vinden het zeker leuk om naar het Aqua, het aquarium en de dierentuin te gaan.