Hejls

Aan de Jutse oostkust liggen de koopsteden als parels aan een snoer. Gezellige Deense stadjes met een oude kern, die groot genoeg is voor een bruisend cultureel aanbod of u nu in juni of november te gast bent. In de wat grotere steden kunt u op uw gemak in mooie winkelstraten shoppen. Als u ook de lokroep van de natuur hoort, bevindt u zich in het juiste land. Er is een waaier aan vrijetijdsmogelijkheden: zwemmen vanop mooie zandstranden in schoon water, fiets- en wandeltochten in de heuvelachtige natuur, activiteiten te land en te water. Mocht de maag beginnen rommelen, vindt u snel een knusse bistro of een restaurant met voor elk wat wils.

€710.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Ribe

Ribe
€210.00

Dit halfvrijstaande huis is gelegen in het midden van het eiland Mandø (DK-38976 is de andere helft). Het appartement is licht en vriendelijk ingericht en vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras op het zuiden. Bij het appartement hoort een kleine aanbouw met twee slaapplaatsen, de directe aanvraag kan door de eigenaar worden verhuurd, als het vrij is. U kunt de verandering van het getij, de vele vogelsoorten en prachtige zonsondergangen op een wandeltocht ervaren.

Ansager

Ansager
€289.00

Mooi en comfortabel ingericht stenen vakantiehuis in Kvie Sø, op loopafstand van het meer met goede zwemmogelijkheden en natuurbelevenissen. In het huis is er een ruime, lichte keuken met open haard, direct voor het grote, gedeeltelijk omheinde terras op het zuidwesten. Ook zijn alle slaapkamers ruim, ze bieden ruimte voor het hele gezin. Kvie Sø heeft ook het populaire Pandekagehuset, het pannenkoekenhuis, waar warme pannenkoeken met allerlei accessoires worden geserveerd. In de omgeving zijn er meren om te vissen en de stad Ansager, die ook gemakkelijk per fiets bereikbaar is. Goede uitvalsbasis voor bezoeken aan Legoland, Legohouse, Givskud Zoo en Lalandia.