Faaborg

Niet ver van Faaborg en Dyreborg ligt deze parel van een vakantiehuis. Hier komt de natuur dicht bij het huis. Het is een voormalig bediendenhuis aan een boerderij, waarin zich nu vakantieappartementen bevinden. In een van de appartementen woont een lokale kunstenaar, die zich bezig houdt met natuurlijke materialen en de buitenruimtes heeft voorzien van enkele kunstwerken. Hij zal u graag informeren over wat er in het gebied te beleven valt. Het vakantieappartement heeft een eigen terras en goed tuinmeubilair. Het licht gerenoveerde appartement is modern. Overal in het appartement kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Een aparte fileerkamer is beschikbaar. Verwarming inbegrepen in de huurprijs.

€380.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Fanø

Fanø
€520.00

Fantastisch huis op twee uitnodigende verdiepingen, opgetrokken in baksteen en voorzien van een rieten dak. U vindt het op een natuurlijke ondergrond waar het wordt omringd door goede terrassen. Op de begane grond bevinden zich de grote, zeer goed ingerichte woonkamer en keuken, mooi verlicht door de grote ramen. Vanaf hier komen gasten ook naar de gezellige wintertuin, die geschikt is voor het hele jaar. Op dit niveau is er ook de badkamer met bubbelbad en sauna en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping zijn drie mooie slaapkamers, twee hebben een tweepersoonsbed en bed bestaat uit twee eenpersoonsbedden, tot slot is er een lichte badkamer met vloerverwarming op deze verdieping. Dit is een heel mooi vakantiehuis op een goede locatie in Skovly en Fanø Bad.

Blåvand

Blåvand
€690.00

Blåvand is omgeven door een bijna prentenboekachtige natuur met imponerende duinenformaties aan een oneindig zandstrand. Daarachter liggen uitgestrekte vlakten met open natuur, heide en bossen. Voor wie van variatie houdt, is er in Blåvand ook een activiteitencenter met o.a. tennis, squash, badminton, tafeltennis, speelautomaten en beachvolleybal. Op een uur rijden ligt Givskud Zoo, een combinatie van safaripark en zoo met verder speeltuin, boerderij, safaritreintje en streelbare dieren.

Blåvand

Blåvand
€622.00