Casa Verano

Dit gezellige vakantiehuis ligt op slechts 500 meter van restaurants en winkels. Ook Kallesmærsk heide is niet ver weg. In dit vakantiehuis voelt u zich vanaf het begin van de vakantie helemaal thuis. Hier vindt u veel speelgoed voor de jongste familieleden. Het vakantiehuis heeft een Chromecast, zodat u entertainment via uw smartphone of tablet kunt streamen. Er zijn twee mooie slaapkamers en een bijgebouw die zowel geïsoleerd als verwarmd is. Het terras strekt zich uit tot aan het bijgebouw. Het grote terras is open en overdekt. De ideale locatie voor wandelingen op het strand en over de vele natuurpaden. In de omgeving zijn ook verschillende goede restaurants, voor het geval u niet zelf wilt koken.

€410.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Høll

Høll
€607.00

Hoel

Hoel
€429.00

Vakantiehuis aan het geliefde Kelstrup Strand, in een nieuw vakantiehuizengebied. Het vakantiehuis is mooi en modern. Aan de kust kunt u vissen. Bezoek ook de plaats Haderslev.

Nørre Nebel

Nørre Nebel
€579.00

Licht en vriendelijk vakantiehuis op een natuurgrondstuk zonder inkijk, in het leuke vakantiehuizengebied van Houstrup. Het is een ouder gebied en ligt op loopafstand van winkels en activiteiten. Behaaglijk ingerichte, grote woonkamer ( haard) met een open slaapzolder. De keuken heeft een apart eetgedeelte. In de woonkamer en keuken zijn bovenlicht ramen waardoor er een mooie lichtinval is. In de aanbouw staan een wasmachine, droger, vriezer en wastafel. Hier kunt u uw gevangen vis schoonmaken. Vanuit de lichte serre heeft u uitzicht op het grondstuk waar voor de kleine kinderen speelgoed aanwezig is. De omgeving is goed te verkennen op de fiets, zo kunt u bijvoorbeeld naar het grote natuurreservaat Filsø. Bij Houstrup zijn ook goede badstranden en MTB paden. In Nr. Nebel kunt u uw inkopen doen en naar het zwembad Seawest.