Brenderup Fyn

Dit mooie vakantiehuis is gelegen in een rustige omgeving aan het strand van Bro. Vanuit het vakantiehuis en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de zee. De goed uitgeruste keuken staat in open verbonden met de eetkamer en de woonkamer.

€1,040.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Bredebro

Bredebro
€530.00

Dit gerenoveerde landelijke vakantiehuis biedt een rustig toevluchtsoord. Wild komt hier voor een bezoek aan de grote tuin. De twee keukens en twee woonkamers van het huis bieden ruimte voor individuele ontwikkeling. Het huis is ideaal voor een groot gezin dat de mars van Zuid-Jutland wil ontdekken.

Asperup

Asperup
€429.00

Dit mooie en goed ingericht vakantiehuis ligt in een aantrekkelijk vakantiehuizengebied Båring Vig in de buurt van de gemoedelijke steden Middelfart en Bogens. Het huis is helder, modern en met smaakvolle meubels van hout ingericht. Het huis beschikt over veel ruimte en met alle moderne comfort uitgerust, zoals bjivoorbeeld een hout kachel, mooi terras en een groot bad met whirpool en sauna waar u het gehele jaar van een ontspannen vakantie kunt genieten. Vanuit de keuken en één van de terrassen heeft u een prachtig utizicht op zee. Natuurrijke omgeving met een familie vriendelijk strand.