Bredebro

Met eerbied voor het oude karakter van het huis, is deze woning gerenoveerd. Mooi, natuurlijke perceel met veel ruimte voor activiteiten. Mooi zicht op moeras en dijk.

€379.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Vestervig

Vestervig
€520.00

Aantrekkelijk vakantiehuis- één van de weinige huizen gelegen in de stad met panoramazicht over de zee en het meer. Het huis ligt hoog op een speciaal perceel. Zo is een hoek van het huis gebouwd tegen een helling. Er heerst een aparte ambience in dit interessante huis, dat naast een mooie keuken natuurlijk over whirlpool en sauna beschikt. Vanuit alle slaapkamers en de eetkamer heeft u een prachtig uitzicht. In dit huis en sowieso in Zuid-Thy kunt u een heerlijke vakantie beleven.

Rømø

Rømø
€339.00

Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen (Rømøgårde) op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.

Haderslev

Haderslev
€1,097.00

Dit unieke vakantiehuis heeft een fantastisch uitzicht, daarnaast is de architectuur ontworpen voor vakantiegangers. Geniet van het uitzicht over de baai van Hejlsminde vanaf dit vakantiehuis. De aangename inrichting komt tot zijn recht in de keuken- en woonkamer. De slaapkamers en de grote badkamer met whirlpool zijn behaagelijk. Op de begane grond is nog een badkamer. De binnenplaats heeft stenen tegels, alsook rondom het hele huis. Zo heeft u een prachtig terras om te zonnebaden. In de tuin, die groot is, is er een speelplaats uitgezet. Hier kunt u optimaal ontvouwen tijdens het spelen. Dit prachtige vakantiehuis nodigt ook zijn gasten uit om actief te zijn in het interieur.