Blåvand

Als u een vakantiegebied zoekt waar voor het hele gezin iets te doen is dan moet u naar het westelijke deel van Denemarken. Blåvand is een klein, gezellig stadje met een veelvoud aan winkels en veel goede restaurants voor het hele gezin, of u nu snel een pizza wilt eten of wilt genieten van een uitgesproken gourmet. Het beste zwemstrand van Denemarken, het in het zuiden gelegen Hvidbjerg Strand kunt u genieten van alle voordelen die het Noordzeestrand heeft, het strand is heel kindvriendelijk aangezien het beschut ligt van de wind door het grote Horns Rev. Aan de andere kant is het het fundament van het grootste windmolenpark ter wereld.

€740.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Væggerløse

Væggerløse
€899.00

Dit luxe vakantiehuis is goed geschikt voor mensen met allergie. Het is van hout en steen gemaakt. Het huis ligt in een goed onderhouden tuin, in de buurt van een van de beste en kindvriendelijkste stranden van Denemarken. Bij het huis horen 6, deels overdekte terrassen, om heerlijke te zonnen of te spelen. Er is een zwembad, 4 persoons whirlpool en een grote sauna. Charmante woonkamer met een open haard. Slaapkamer 3 met tv en PlayStation 3 Het huis is goed geïsoleerd, ook binnen en ook groot genoeg voor 2 gezinnen. Rolgordijnen bij alle ramen. Het huis is gelegen in de buurt van een vogelreservaat, golfbaan, bowlingbaan en een meer waar men kan vissen.

Svendborg

Svendborg
€399.00

Dit gezellige houten vakantiehuis ligt op de eerste rij van het vakantiegebied Stenodden. Vanuit de serre heeft u een prachtig uitzicht over het water en de accommodatie grenst direct aan het gemeenschappelijke gebied met speeltuin en steiger in de zomermaanden.

Vejers Strand

Vejers Strand
€739.00

Goed ingericht vakantiehuis op een mooi groot grondstuk in Vejers. Dit vakantiehuis is voor de sportieve gasten; er zijn een tafeltennistafel, pooltafel en een voetbal kicker aanwezig. De inrichting is heel praktisch. Er zijn goede kamers, een mooie woonkeuken met eettafel waar iedereen omheen kan zitten en een gezellig gedeelte met slaapkamers. Er zijn nog 2 grote badkamers waarvan een met een whirlpool en sauna. De terrassen liggen rondom het gehele huis zodat u de hele dag, beschut tegen de wind, in de zon of schaduw kunt zitten. Het grote grondstuk is ongestoord gelegen en beschikt over een pétanqueveld, trampoline, zandbak en barbecue. In Vejers heerst een leuke sfeer, hier zijn goede winkels en restaurants. Het strand is breed, in de zomer nodigt de Noordzee uit tot het nemen van een duik. Op loopafstand heeft u de stad en het strand. U kunt met de auto doorrijden naar het zuidelijke puntje van het strand.