Gerelateerde vakantiehuisjes

Saltum

Saltum
€770.00

In een van de mooiste kustgebieden van Denemarken staat dit vakantiehuis. Vanaf het heuvelachtige duingebied rijdt u meteen het strand op. Het huis past mooi in de natuur doordat het uit hout is opgetrokkken en een rieten dak heeft. Een grote poolruimte met een zwembad. In een van de badkamers is een whirlpool. De inrichting is licht en vriendelijk en zowel de meubels als de kleuren zijn op elkaar afgestemd. Vanuit de woonruimte en de poolruimte komt u op het terras dat op de hoeken beschut is tegen de wind.Vanuit de woonruimte op de eerste verdieping komt u op een balkon met uitzicht op de Noordzee en de duinen. Het huis beschikt over een garage met geautomatiseerde deuren.

Ansager

Ansager
€1,199.00

In de mooie natuur van Ansager met uitzicht op weiden, water en bossen ligt dit heerlijke vakantiehuis (voormalige dokterspraktijk). Deze villa is liefdevol gerenoveerd met inachtneming van rustieke materialen van de vroegere bouwstijl. De ruime kamers zijn geschikt voor meerdere gezinnen. Gepassioneerde vissers zullen zich hier zeker thuis voelen, op 500m van het huis ligt de rivier Ansager Å. Gasten van het huis hebben het recht om te vissen aan de 2,5 km lange kuststrook. Deze streek heeft enkele interessante plaatsen voor uitstapjes, o.a. de steden Grindsted, Varde, het beroemde Legoland en het leeuwenpark in Givskud.

Hytte 10

Hytte 10
€710.00

Het strand in Thyborøn verdient met recht de titel dat het een van de beste badstranden is van Denemarken. Hier wordt de Noordzee afgeschermd door landtongen en golfbrekers. Hierdoor is het net een groot, natuurlijk zwembad. Deze behaaglijke campinghutten zijn van een luxe klasse, op loopafstand van het strand, bevinden zich op een camping in Thyborøn. Schitterende ligging tussen de zee en het fjord. Het is zeer aanlokkelijk om een wandeling te maken door de duinen en de ongerepte natuur welke meteen voor de deur begint. Voor sportvissers is dit huis ideaal, u kunt overal makkelijk vissen: in de zee, in het fjord en de haven maar ook vanaf de golfbrekers en molen. Mocht de vis desondanks niet willen bijten dan kunt u in de haven verse vis en andere lekkernijen kopen. Op de camping kunt u gebruik maken van de tennisbanen, petanque spelen en er is een midgetgolfbaan. In de 2 grote hallen kunt u het gehele jaar sportief bezig zjin: voetballen, handballen, tennissen, tafeltennis, badmintonnen, voleyballen, rolschaatsen en fitnessen. Rondom Thyborøn zijn diverse bezienswaardigheden voor alle leeftijden, zoals bijvoorbeeld het slakkenhuis, het visserij- en reddingsmuseum, de vesting Thyborøn, diverse kunsttentoonstellingen in '' Den gamle Smedie' (oude smederij), het Jyllands aquarium en het kustcentrum (op de 2 laatst genoemde musea ontvangt u een korting). Er zijn veel leuke winkeltjes met een breed assortiment. U bent van harte welkom! Zie ook: DK-11175+501+502+503+504+505+506+507+508+510+511+512.