Annekset

In dit vakantiehuis woont u in een natuurlijke omgeving met een prachtig uitzicht op velden en bossen. De eigenaar woont ongeveer 20 meter verderop. Vanuit het pand is het ongeveer 700 m naar een van de grotere bezienswaardigheden op Langeland: het Kalter-Oorlogsmuseum Langelandsfort. In het Zuiden van het eiland is er een golfbaan.

€199.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Esbjerg V

Esbjerg V
€649.00

Dit vakantiehuis staat op een steenworp van het kindvriendelijke Hjerting strand. In de baai van Ho op een ongestoord, beplant perceel. Voor wandelingen is Marbæk een uitstekende bestemming. In Hjerting zijn nog veel oude, goedbewaarde huizen, maar ook een mooie nieuwe kerk op het hoogste punt van de dorpskern. Esbjerg is ook een uitstap waard met zijn grote keuze aan bezienswaardigheden zoals het Visserij- en Zeevaartmuseum, het openlucht-zeehondenaquarium, het Muziekhuis ( ontworpen door de architect Utzon). Het zwembad in de stad is het grootste zwemparadijs van Denemarken.

Sønderborg

Sønderborg
€239.00

Appartement van 48 m². Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Væggerløse

Væggerløse
€380.00

Bezoek dit eiland Falster! Hier is ruimte in overvloed en heeft u kilometers van rustige, witte stranden. De kronkelende wegen langs pittoreske dorpjes en enkele van de mooiste kastelen en landgoederen van Denemarken zijn ideaal voor fietstochtjes. U kunt ook gaan picknicken in mooie, grote beukenbossen. De oude handelsstadjes op Lolland en Falster alsook het moderne Middelaldercentret, het centrum voor de Middeleeuwen, zijn een uitstap waard. Ook op het vlak van vrijetijdsbesteding komt u niets tekort. U kunt bv. vissen, golf spelen of varen op de mooie meren en in de fjorden.