Aabenraa

Dit prachtige vakantiehuis met een open plafond tot onder de nok is ontworpen door een architect. Grote ramen in de ruime woonkamer voor een prachtig licht. De inrichting bestaat uit modern meubilair van hoge kwaliteit. De grote badkamer beschikt over een hot tub met massage. Een gasfornuis en een gezellige hoek vindt u, onder andere in de keuken. Er zijn 3 slaapkamers in het huis, waarvan 1 slaapzolder met een grote matras. De slaapzolder heeft een tweepersoons bed. In de tuin staat voldoende tuinmeubilair, waaronder een lounge set. Speelgoed voor kinderen.

€489.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Snedsted

Snedsted
€349.00

Op een warme dag hoeft u niet naar de kust te voor een verfrissende duik. Ten noordwesten van Thisted ligt het meer"Nors Sø", die met zijn zuivere water, de meest geliefde badplaats van Denemarken is voor gezinnen met kinderen. U kunt hier een kampvuur creëerde, waar u kunt genieten van uw diner op een heerlijke zomerdag. In tegenstelling tot de iets wat harde natuurlijke omgeving van de Noordzee vindt u hier, ongeacht het seizoen, rust in de schaduwrijke bossen, op de ondiepe meren en het milde Limfjord. Neem vanaf de oever in alle rust de passerende schepen over het Limfjord in u op.

Hemmet

Hemmet
€270.00

Een reis naar de westkust van Denemarken loont de moeite in elk seizoen. Niet alleen in de zomer, wanneer het weidse landschap en de prachtige, brede kust u zonder twijfel veel strandplezier doen beleven. Hier is het ook ideaal om te surfen of te vliegeren, net zoals wandelingen in de duinen, paardrijden, vissen of tochtjes door de bossen tot de mogelijkheden behoren. Verder vindt u hier internationale golfbanen, een rijk cultureel aanbod, kunst en handel en gezellige stadjes. Dit is de geknipte basis voor een verblijf in West-Jutland.

Blåvand

Blåvand
€1,370.00

Echt mooi luxe vakantiehuis met uniek meubilair. De perfecte uitrusting draagt bij aan een geslaagde vakantie, ook hier kunnen meerdere generaties samen een leuke vakantie doorbrengen. De grote woonkamer is centraal gelegen in het huis, aan de ene kant vinden de activiteiten plaats in de zwembadkamer. Grote ramen laten veel licht binnen en er is een mooi uitzicht op het terras. De speelkamer is populair bij de jonge generatie, want het heeft een pooltafel, een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. De zwembadkamer heeft ook een jacuzzi en een stoomcabine. De waterkwaliteit wordt automatisch aangepast, zodat er niet zo veel chloor hoeft te worden gebruikt. Dus het plezier in het water wordt nog comfortabeler.