Le Prince

Aan de rand van een bos, een mooi chalet (150 m2), zeer verzorgde en sympathiek, ideaal voor rust- en natuurliefhebbers.

€565.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Sous le Charme d'Epona

Sous le Charme d'Epona
€526.00

De villa is compleet nieuw opgebouwd in 2016-2017 et biedt u alle comfort voor een gezellig verblijf in een prachtige streek, ter hoogte van de Naamse Ardennen. De kamers zijn ruim, de sanitaire voorzieningen en keuken zijn gloednieuw en uitgerust met alle benodigde voorzieningen. De eigenaars, die in het huis ernaast wonen, zijn paardenliefhebbers. De voorkant ligt aan een drukke weg; de tuinzijde laat dit ongemak echter snel vergeten : een prachtig groot terras staat namelijk tot uw beschikking. U kunt hier genieten van een heerlijke barbecue in gezelschap van de paarden die in de weide staan die in het verlengde van uw tuin ligt. Boxs zijn beschikbaar voor u om te komen met uw eigen paard. Vanuit uw tuin heeft u toegang tot een plateau dat uitkijkt over de gehele streek: u kunt hier prachtig wandelen. U wandelt door kleine bossen en over paardenweides, en u komt òf uit bij een rivier (De Lesse) òf bij de beroemde grotten van Han of Belvaux. Een must om weer op te laden midden in een adembenemende natuur!

Vakantie accommodatie Arlon-Bouillon-Virton en omgeving,Ardennen,Namen België 8 personen

Vakantie accommodatie Arlon-Bouillon-Virton en omgeving,Ardennen,Namen België 8 personen
€386.24

Zoekt u een rustige omgeving en de rustieke sfeer van de Ardennen? Dit vakantiehuis ligt in het hart van de Ardennen. U kunt er met acht personen vertoeven. In de zomer kunt u in de privétuin heerlijk barbecuen. 's Winters zorgt de verwarming voor een aangenaam thuiskomen. Het vakantiehuis ligt in het dorp Alle-sur-Semois. De Semois stroomt op steenworp afstand van het huis. Het is een uitstekende plek voor kayakliefhebbers. Ook voor andere activiteiten in de ongerepte natuur zijn er legio mogelijkheden, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Wilt u een dagje op stap? In de Ardennen zijn talrijke mogelijkheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de abdij van Orval. De stad Bouillon is een bezoek waard. In de buurt kunt u ook een leisteenmijn bezoeken. Het vestingstadje Dinant is goed bereikbaar.