2 x Düne 25 m2 Landseite
2 x Düne 25 m2 Landseite
Vanaf €86.00

"2 x Düne 25 m2 Landseite", appartement 2-kamers 50 m2. Woon-/eetkamer met 2 bedden en Sat-TV (Flatscreen TV). Woon-/eetkamer met 2 bedden en Sat-TV (Flatscreen TV). Kookhoek (2-pits kookplaat, elektrische koffiemachine). 2 douche/WC's. 2 balkons. Balkonmeubilair. Ter beschikking: kinderstoel. Internet (Internet (WiFi), gratis). Centrale verwarming. FAMILIEVRIENDELIJKE AANBIEDING: bij een reservering van dit type appartement ontvangt u 2 naast elkaar of schuin tegenover elkaar liggende appartementen van elk 25 m2 (2 x DE2440.100.2), die zich in het appartementengebouw "An der Düne" van 3 verdiepingen, met lift bevinden en aan de LANDZIJDE liggen. Strand 150 m. Huisdieren op aanvraag (8.00 Euro/dag).

2 x Düne 25 m2 Seeseite
2 x Düne 25 m2 Seeseite
Vanaf €96.00

"2 x Düne 25 m2 Seeseite", appartement 2-kamers 50 m2. Woon-/eetkamer met 2 bedden en Sat-TV (Flatscreen TV). Woon-/eetkamer met 2 bedden en Sat-TV (Flatscreen TV). Kookhoek (2-pits kookplaat, elektrische koffiemachine). 2 douche/WC's. 2 balkons. Balkonmeubilair. Ter beschikking: kinderstoel. Internet (Internet (WiFi), gratis). Centrale verwarming. FAMILIEVRIENDELIJKE AANBIEDING: bij een reservering van dit type appartement ontvangt u 2 naast elkaar of schuin tegenover elkaar liggende appartementen van elk 25 m2 (2 x DE2440.100.12), die zich in het 3 verdiepingen hoge appartementengebouw "An der Düne" met lift bevinden en aan de ZEEZIJDE liggen. Strand 150 m. Huisdieren op aanvraag: (12.00 Euro/dag).

A, Auster
A, Auster
Vanaf €225.00

3-kamer vakantiewoning voor 4 personen, ca 70m². Woonkamer/eetkamer met open keuken, tv, stereo en houtkachel. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven, koffieapparaat, toaster en waterkoker. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met ligbad of douche, toilet, sauna en wasmachine. De vakantiewoning beschikt over een balkon of een terras.

A, Auster 4
A, Auster 4
Vanaf €251.00

Begane grond: woon-/eetkamer met open keuken, tv, hifiset, open haard, compleet ingerichte keuken met vaatwasser en oven. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met Sauna. Balkon of terras.

A1005 (Ferienpark Rhein-Lahn)
A1005 (Ferienpark Rhein-Lahn)
Vanaf €49.00

"A1005 (Ferienpark Rhein-Lahn)", appartement 1-kamer 38 m2 op de 10e verdieping, op het westen gelegen. Mooi en modern ingericht: woon-/eetkamer met 1 divanbed en Sat-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het balkon. Slaapnis met 2 bedden. Kookhoek (oven, 4 keramische glas kookplaten, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Balkonmeubilair. Mooi uitzicht op het landschap. Ter beschikking: strijkijzer, haardroger. Let op: niet rokers woning. Rookmelders.

A109 (Ferienpark Rhein-Lahn)
A109 (Ferienpark Rhein-Lahn)
Vanaf €68.00

"A109 (Ferienpark Rhein-Lahn)", appartement 3-kamers 68 m2 op de 1e verdieping, op het zuiden gelegen. Woon-/eetkamer met 1 divanbed en Sat-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 1 2-pers divanbed. 1 2-pers. kamer. Keuken (4-pits kookplaat, oven, elektrische koffiemachine). Bad/douche, aparte WC. Balkonmeubilair. Let op: niet rokers woning. Maximaal 1 huisdier/hond toegestaan. Rookmelders.

A110 (Ferienpark Rhein-Lahn)
A110 (Ferienpark Rhein-Lahn)
Vanaf €39.00

"A110 (Ferienpark Rhein-Lahn)", appartement 1-kamer 33 m2 op de 1e verdieping. Mooi en modern ingericht: woon-/slaapkamer met 2 bedden en Sat-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het balkon. Kookhoek (2 keramische glas kookplaten, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Balkonmeubilair. Let op: niet rokers woning. Maximaal 1 huisdier/hond toegestaan. Rookmelders.

A1110 (Ferienpark Rhein-Lahn)
A1110 (Ferienpark Rhein-Lahn)
Vanaf €34.00

"A1110 (Ferienpark Rhein-Lahn)", appartement 1-kamer 33 m2 op de 11e verdieping, op het zuiden gelegen. Woon-/slaapkamer met 1 bed en Sat-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het balkon. Kookhoek (2-pits kookplaat, elektrische koffiemachine). Bad/douche/WC. Balkonmeubilair. Mooi panoramazicht op het landschap. Let op: niet rokers woning. Maximaal 1 huisdier/hond toegestaan. Rookmelders.

A1208 (Ferienpark Rhein-Lahn)
A1208 (Ferienpark Rhein-Lahn)
Vanaf €51.00

"A1208 (Ferienpark Rhein-Lahn)", appartement 2-kamers 56 m2 op de 12e verdieping, op het westen gelegen. Mooi ingericht: woon-/eetkamer met 1 2-pers divanbed en Sat-TV (Flatscreen TV), CD-speler. Uitgang naar het balkon. 1 2-pers. kamer. Kookhoek (4-pits kookplaat, oven, elektrische koffiemachine). Bad/douche/WC. Balkonmeubilair. Mooi uitzicht op het landschap en de rivier. Let op: niet rokers woning. Rookmelders.

A410 (Ferienpark Rhein-Lahn)
A410 (Ferienpark Rhein-Lahn)
Vanaf €39.00

"A410 (Ferienpark Rhein-Lahn)", appartement 1-kamer 33 m2 op de 4e verdieping, op het zuiden gelegen. Woon-/slaapkamer met 1 2-pers bed en Sat-TV (Flatscreen TV). Uitgang naar het balkon. Kookhoek (2-pits kookplaat, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Balkonmeubilair. Mooi uitzicht op het landschap. Let op: niet rokers woning. Rookmelders.

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Vakantiehuizen en groepshuizen in Duitsland

Gaat u binnenkort op vakantie naar Duitsland en zoekt u nog een veilige en schone slaapplaats? Op uw vakantie wilt u zeker zijn dat u aankomt in een schoon huis en gebruik kunt maken van talloze faciliteiten. Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende vakantiehuizen in Duitsland die u kunt huren voor uw vakantie of tijdens een weekend weg. In een vakantiehuis kunt u gebruikmaken van faciliteiten die u thuis gewend bent. Zo zult u zich op uw vakantie sneller thuis voelen. Wanneer u verblijft in een hotel moet u vaak uit eten en bent u veel geld kwijt. In een vakantiehuis heeft u toegang tot faciliteiten zoals de keuken en badkamer. Alle dagelijkse activiteiten die u thuis uitvoert kunt u ook op vakantie uitvoeren.

Groot aanbod aan groepshuizen

Naast vakantiehuizen voor stellen en gezinnen vindt u op deze pagina ook een groot aanbod aan groepshuizen waar u met een groep terecht kunt. Het is niet altijd mogelijk om als groep op bepaalde locaties te verblijven, door een groepshuis te huren kunt u als groep genieten van een prettige en veilige slaapplek. Of u nu een weekend organiseert voor uw muziekgroep of voor een vrijgezellenfeest, u vindt altijd een ideaal groepshuis met voldoende ruimte voor het gewenste aantal personen. Er zijn huizen voor groepen van 6 personen, maar ook huizen voor groepen van 15 personen of meer.

In alle Duitse deelstaten

Duitsland bestaat uit zestien deelstaten die allen hun eigen culture aantrekkingskracht kennen. Iedere deelstaat heeft een eigen charme die ervoor zorgt dat toeristen er graag op af komen. Het aanbod aan vakantiehuizen bestaat uit tientallen locaties in een groot aantal Duitse deelstaten. Zo kunt u altijd voor ieder gebied een gewenst huis vinden om uw vakantie in door te brengen. Op deze pagina vindt u huizen in grote steden en buiten de steden in kleine dorpen. Voor iedere vakantie is een ideaal huis te vinden. Wat zijn uw wensen? Op basis van uw criteria kunt u zoeken naar geschikte vakantiehuizen in Duitsland. Bij ieder huis wordt duidelijk weergeven welke kenmerken het huis heeft en aan welke regels huurders zijn gebonden. Zo weet u vooraf waar u op kunt rekenen wanneer u een van de vakantiehuizen in Duitsland huurt. Iedere huispagina toont u handige informatie zoals het maximaal aantal personen, de huurprijs en over de inhoud van het vakantie- of groepshuis. Voor iedere combinatie van wensen is een geschikt vakantiehuis te vinden. Ons aanbod bestaat uit een verzameling van vakantiehuizen in Duitsland die worden verhuurd via onder andere Belvilla en Roompot. Zo weet u zeker dat u een huis huurt dat voldoet aan belangrijke eisen op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in een van de vakantiehuizen in Duitsland kunt u in de huizen van deze aanbieders gegarandeerd genieten van een topvakantie. Ieder vakantiehuis heeft een geschiedenis De cultuur van Duitsland gaat honderden jaren terug en laat overal haar sporen na. Ieder vakantiehuis op deze pagina kent haar eigen verhaal en veel huizen hebben een bijzonder verleden. Het biedt u een overzicht van nieuwe en oude huizen. Op de huispagina van deze huizen kunt u meer lezen over de historie van het huis en welke rollen het huis in het verleden heeft vervuld. Let op, indien u met de auto naar Duitsland gaat heeft u voor sommige gebieden / steden een milieusticker nodig, deze kunt u online kopen via DuitslandMilieusticker.nl en de kosten hiervan zijn 12.5 euro.