Home
 
Le Castel

Le Castel

Vanaf €569.00

Prachtig, comfortabel huis, typisch voor de Val de Saire regio. In de mooie aangelegde tuin kunt u relaxen op de bankjes in de schaduw. Geniet van het fantastische uitzicht op zee en de vuurtoren bij Gatteville. Een populaire excursie is Barfleur met de typische huizen van grijs graniet. Dit unieke dorp draagt zelfs de titel Frankrijks mooiste dorpen. In de 11e eeuw werd het leger van Willem de Veroveraar in de haven van Barfleur gestationeerd om van hieruit Engeland te veroveren.

Schwarzwald

Schwarzwald

Vanaf €335.00

Tussen St. Blasien en Bad Säckingen in het mooie zuidelijke Zwarte Woud en midden in de natuur ligt Rickenbach im Hotzenwald. Hier ligt het gezellige en modern ingerichte appartement met eigen buiteningang. Geniet op het terras van het uitzicht op de omgeving. Een houtkachel zorgt voor een gezellige sfeer. Het huis wordt omringd door het typische heuvellandschap, dat met kleine dorpjes en veel bossen het beeld van de regio kenmerkt. Rondom het dorp zijn er vele mogelijkheden voor uitstapjes en een golfbaan met 18 holes ligt slechts op 1,5 km afstand. Bij de toeristenbelasting inbegrepen is de "KONUS-Gästekarte" waarmee u recht hebt op gratis gebruik van bussen en treinen in het hele Zwarte Woud (aangegeven) en vrije toegang (of toegang met korting) tot vele toeristische attracties. Als interessante bestemmingen bieden zich aan: het vogelpark in Steinen (30 km), de grootste waterval van Europa in Schaffhausen (65 km) en de steden Basel/Zwitserland (40 km) of Mühlhausen/Frankrijk (80 km) zijn een bezoek waard.

Breitenfeld

Breitenfeld

Vanaf €630.00

Dit charmante vakantiehuis is gelegen in het midden van het landschap van de gemeente Breitenfeld in Stiermarken, dat wordt gekenmerkt door glooiende heuvels. De gehele woonruimte is traditioneel en comfortabel ingericht met veel hout. De hoogwaardige meubels getuigen van het hoogste vakmanschap en passen perfect in de sfeer van uw vakantiehuis. Zowel in de keuken als in de woonkamer staat een fornuis, dat een huiselijke sfeer geeft. De eigenaar maakt zelf brandies, die lokaal kunnen worden gekocht. Op verzoek is ook een proeverij mogelijk. Ontdek de culinaire kant van Stiermarken en bezoek bijvoorbeeld de Zotter-chocoladefabriek. Na alle feesten, is beweging goed: verken de regio te voet of op de fiets!

Pages: first pageprev page4074 4075 4076 4077 4078 4079