• Comfortabele 8-persoons bungalow
  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Binnen- en buitenzwembad

Een huisje huren voor 8 personen bij De boshoek

Ben je op zoek naar een vakantiehuis op de Veluwe voor 8 personen? Recreatiepark De Boshoek is dé plek voor een 8-persoons vakantiehuis. Vier je vakantie met een groep vrienden, collega's of familie op ons bungalowpark op de Veluwe. Een 8-persoons huisje huren bij De Boshoek betekent optimale rust en ontspanning. Jouw bungalow is namelijk voorzien van alle gemakken. Dankzij je verblijf in een bungalow voor 8 personen, de hoogwaardige parkfaciliteiten én de ligging op de Veluwe beleef je bij De Boshoek een vakantie om nooit te vergeten.

 

4 - 8 persoons bungalow Wilbrink

Een 8-persoons VAkantiehuis op de veluwe

Wanneer je kiest voor een huisje huren op de Veluwe voor 8 personen bij De Boshoek verblijf je in een luxe 8-persoons bungalow voorzien van alle gemakken. Al onze bungalows beschikken over een woonkamer met LCD tv waar je kunt ontspannen voor de open haard, een compleet ingerichte keuken waar je lekkere gerechten kunt maken, een badkamer met douche, wastafel en apart toilet en voldoende slaapkamers met heerlijke boxspringbedden.

Deze bungalow is geschakeld aan een soortgelijke bungalow. Hierdoor is het mogelijk om ook met 14 of 16 personen in de bungalow te verblijven. De schuifbare wand maakt de verbinding tussen de twee bungalows open, zodat er met een grote groep of familie uitstekend vakantie gevierd kan worden. Indien je dit vakantiehuis voor 8 personen reserveert, is de schuifbare wand uiteraard gesloten.

Even opgesomd

  • Compleet ingerichte keuken
  • Moderne badkamer
  • 4 slaapkamers met boxspringbedden
  • Met open haard
  • Omheinde tuin met gemeubileerd terras
  • Huisdiervriendelijk
 
 

Onze tips voor vermaak op en rondom de boshoek

Wanneer je besluit een 8-persoons huisje te huren op Recreatiepark De Boshoek, dan weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Op ons vakantiepark met binnen- en buitenzwembad is voor jong en oud altijd wat te beleven. De kinderen vermaken zich bij het animatieteam, terwijl jij geniet van een prachtige fietstocht over de Veluwe. Of je gaat de uitdaging aan in een escape room of een andere leuke groepsactiviteit. In de avond kun je lekker steengrillen of maak je een keuze uit heerlijke gerechten met het 3-gangen keuzemenu in het restaurant. Voor- of achteraf een balletje gooien op de bowlingbaan en je avond is compleet.​

Recreatiepark De Boshoek is één van de leukste recreatieparken in Nederland. Het park bevindt zich op de Veluwe, het gebied met de meeste attractieparken van heel Noord-Europa. Binnen een mum van tijd bent u bij diverse bezienswaardigheden en pretparken. Wanneer kiest u voor een vakantiehuis op de Veluwe voor 8 personen?

 

Veelgestelde vragen:

📍 Waar boek ik een groepsaccommodatie voor 8 personen?

Bij Recreatiepark De Boshoek boekt u eenvoudig een vakantiehuis op de Veluwe voor 8 personen. Onze groepsaccommodatie voor 8 personen is van alle gemakken voorzien en perfect voor een familie- of vriendenvakantie. Het vakantiehuis is ingericht in Veluwse stijl met houten accenten en beschikt over een omheinde tuin.

🐾 Zijn honden toegestaan in de 8-persoons bungalow?

Zeker! Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons vakantiehuis voor 8 personen. Geeft u tijdens het boeken wel even aan dat uw hond mee komt? Dan houden wij er rekening mee dat wij u in de huisdiervriendelijke bungalow plaatsen. Ontdek samen met uw huisdier de fantastische natuur van de Veluwe!

🛏️ Over hoeveel slaap- en badkamers beschikt het 8-persoons huisje?

Ons vakantiehuis op de Veluwe voor 8 personen beschikt over 4 slaapkamers met heerlijke boxspringbedden. De master bedroom beschikt zelfs over een televisie! Verder biedt het 8-persoons vakantiehuis Wilbrink 1 badkamer met een douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig.

⭐ Waarom een huisje huren op de Veluwe voor 8 personen bij De Boshoek?

Allereerst natuurlijk om de prachtige ligging in Nederland's mooiste natuurgebied: de Veluwe! Daarnaast omdat u tijdens uw verblijf in onze 8-persoons bungalow onbeperkt gebruik maakt van onze faciliteiten. Neem een duik in het zwembad, ontspan bij de wellness of geniet bij onze horecagelegenheden. 

 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.