• Bungalows voor 6 personen
  • Huisdiervriendelijke vakantiehuizen
  • Gelegen in Voorthuizen

Een 6-persoons huisje huren midden op de veluwe

Wil je er tussenuit in een 6-persoons huisje? Een vakantiehuis op de Veluwe voor 6 personen vind je bij Recreatiepark De Boshoek. Bij ons park vier je je welverdiende vakantie midden in de natuurrijke omgeving van de Veluwe. Tijdens je vakantie zijn er genoeg activiteiten te ondernemen in de buurt van ons vakantiepark in Voorthuizen. Wat dacht je van een dierentuin of pretpark bezoeken? Ook kun je natuurlijk op het park blijven, want daar is genoeg te beleven dankzij de uitstekende faciliteiten. Wat voor weer het ook is, op ons recreatiepark kun je altijd zwemmen in ons binnen- of buitenzwembad. Ook kun je heerlijk ontspannen in onze wellness waardoor je uitgerust thuiskomt na een vakantie bij Recreatiepark De Boshoek. Wanneer kom jij een 6-persoons huisje huren op de Veluwe bij de Boshoek?

 

Jouw verblijf bij Recreatiepark De boshoek

Als je een 6-persoons huisje wilt huren in Voorthuizen, voor een welverdiende vakantie, dan hoef je niet verder te zoeken. Op Recreatiepark De Boshoek kun je kiezen uit een grote selectie volledig ingerichte chalets. Jouw vakantiehuis voor 6 personen op de Veluwe is standaard voorzien van een sfeervolle woonkamer met een LCD tv. Zelf maaltijden bereiden kan in de moderne keuken, waar je niets tekort komt tijdens het koken.

Daarnaast vind je in je huisje voor 6 personen een badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor een heerlijke nachtrust hebben de huisjes 2 of 3 slaapkamers met comfortabele bedden, zodat je uitgerust de dag kunt beginnen. Ook beschikt je 6-persoons bungalow over een tuin met een terras of veranda, zo kun je extra genieten van de prachtige natuur van de Veluwe. Wil je lekker relaxen tijdens je vakantie? Ontdek dan onze vakantiehuizen voor 6 personen met jacuzzi of sauna!

Jouw 6-persoons huisje

  • Twee of drie slaapkamers
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Sfeervolle woon- en eetkamer
  • Volledig ingerichte keuken
  • Tuin met veranda of terras
  • Huisdiervriendelijke huisjes

To do's op ons park en in de omgeving

Uw vakantie in een 6-persoons huisje op de Veluwe is ideaal om Gelderland te verkennen. Er zijn namelijk veel dingen te beleven in en om Recreatiepark De Boshoek. Direct vanaf het park lopen diverse wandel- en fietsroutes door de natuur, maar de echte natuurliefhebber maakt een uitje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe om de ‘Big Five’ te spotten. Daarnaast kunt u Landgoed Schovenhorst bezoeken of het Kröller-Müller Museum met de beeldentuin. Of wat dacht u van een bezoek aan Nationaal Museum Paleis Het Loo? 

Ook als u op het park blijft valt er genoeg te ondernemen, want wij bieden diverse faciliteiten aan voor een onvergetelijke vakantie. Neem een verfrissende duik in ons binnen- of buitenzwembad of maak een avontuurlijke GPS-tocht over de Veluwe vanaf ons park. Neemt u uw kinderen mee? Laat ze heerlijk spelen en vriendjes maken bij het animatieteam dat voor leuke activiteiten zorgt. Terwijl uw kinderen aan het spelen zijn kunt u een ontspannende dag beleven bij onze wellness of gezellig een potje bowlen op de bowlingbaan. Op Recreatiepark De Boshoek kunt u de volgende faciliteiten ontdekken tijdens uw verblijf:

🏊‍♀️ Zwembaden
⚽ Sport- en speelvelden
🚴‍♂️ Fietsverhuur
🏌️‍♀️ Midgetgolf
🧖‍♀️ Wellness
🍽️ Horecagelegenheden
🍏 Supermarkt
🤸‍♂️ Animatieteam (mei t/m september)

Wanneer komt u een 6-persoons vakantiehuis huren op de Veluwe bij de Boshoek?

 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

Dit vroegen gasten over hun 6-persoons vakantiehuis ⤵

🧖‍♀️ Waar kan ik een vakantiehuis voor 6 personen met jacuzzi huren?

Bij Recreatiepark de Boshoek kunt u tijdens uw vakantie op de Veluwe heerlijk bubbelen in uw eigen jacuzzi. Wij bieden namelijk vakantiehuisjes voor 6 personen aan met een jacuzzi en sauna. Perfect voor als u de ontspanning wilt opzoeken tijdens uw vakantie.

🐕 Is mijn hond ook welkom in een 6-persoons huisje?

Wandelen met uw trouwe viervoeter op de Veluwe is natuurlijk erg leuk! Daarom begrijpen wij van Recreatiepark de Boshoek als geen ander dat u uw hond mee wilt nemen tijdens uw vakantie. Uw hond is dan ook van harte welkom in een aantal van onze 6-persoons huisjes op de Veluwe.

📍Op welk vakantiepark bieden ze 6-persoons bungalows aan op de Veluwe?

Zoek niet verder! Bij Recreatiepark de Boshoek kunt u diverse 6-persoons huisjes huren in het schitterende Voorthuizen. Van luxe safaritenten tot aan comfortabele chalets. Ons vakantiepark op de Veluwe is de ideale bestemming voor een vakantie met uw vrienden of gezin.

🏠 Welke typen vakantiehuizen voor 6 personen zijn er op de Veluwe?

Wanneer u kiest voor een vakantie bij Recreatiepark de Boshoek heeft u een ruime keuze uit vakantiehuizen voor 6 personen op de Veluwe. Verblijf in een luxe safaritent, moderne lodge, comfortabele bungalow, gezellige trekkershut of heerlijke villa! Welk vakantiehuis kiest u?