Am Berghof

Het huis Am Berghof ligt op het erf van een mooie, landelijk gelegen, boerderij met uitzicht over de Alpen. De vakantiewoningen (1e of 2e etage) zijn comfortabel ingericht en beschikken over een balkon. Op de boerderij, die nog steeds in bedrijf is, vindt men koeien en kalveren. Aan de kinderen is hier gedacht. Er zijn diverse speeltoestellen en ze kunnen zich lekker uitleven in deze rustige omgeving. De regio laat zich uitstekend lenen voor leuke wandel- en fietstochten. In de wat warmere periodes van het jaar kunt u de zwemvijver met een Beachvolleybalveld op maar 5 minuten afstand van de woning bezoeken. Aan te bevelen uitstapjes zijn bijvoorbeeld : Füssen (30 km) , Königsschlösser (39 km), Kempten (39 km), München (80 km) und Zugspitze (60 km).

€562.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Wald

Wald
€221.00

Er wacht u een modern, goed uitgerust appartement in Merschbach, een kleine plaats in de Hunsrück, niet ver van de Moezel. Het appartementenhuis waarin dit en nog andere vakantieappartementen zich bevinden (DE-3105 en DE-3106, DE-3107,DE-7785), beschikt over een groot zonneterras dat uitnodigt tot ontspannen. Romantisch in het Drohndal genesteld, ligt het schilderachtige plaatsje Merschbach. Hier ademt men de zuiverste lucht van Duitsland en ziet men adembenemende natuurlandschappen die u in verrukking zullen brengen. Een kleine greep uit de bezienswaardigheden zijn het "Romeinse wijnschip" in Neumagen-Dhron (16 km), de edelsteen- en garnizoenstad Idar-Oberstein (35 km) en natuurlijk Trier (42 km). Trier is de oudste stad van Duitsland en beschikt nog altijd over vele Romeinse bouwwerken zoals de Kaiserthermen, het Amphitheater en de 2e-eeuwse Romeinse stadspoort Porta Nigra. Daarnaast zijn er in de directe omgeving van Trier vele prachtige burchten en kastelen gelegen, die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. De mooie natuur van de Eifel, de Moezel en de wijnbergen maken de omgeving van Trier erg aantrekkelijk om te bezoeken!

Vakantie accommodatie Mecklenburg Oostzeekust,Mecklenburg-Vorpommern,Oostzee Duitsland 4 personen

Vakantie accommodatie Mecklenburg Oostzeekust,Mecklenburg-Vorpommern,Oostzee Duitsland 4 personen
€488.15

2 appartementen in een groot vakantiehuis op de "Spukwiese" met een grote tuin (8500 m²) met vijver, fruitbomen, barbecue en veel ruimte om te ontspannen. Kindvriendelijke uitrusting: trampoline (voor de zomermaanden), stelten, skateboard, golfplaat, badminton, jeu de boules, een slackline (die kan worden uitgerekt tussen de fruitbomen), Kubb (vikingschaak), bordspellen, boeken, hoorspelen, houten trein, lego, kindergerechten, kinderbestek , Babybed, kinderstoel Locatie: Het kleine district Steinhagen behoort tot de gemeente Satow en ligt tussen de Hanzesteden Rostock en Wismar. Het huis met de twee appartementen ligt op een schilderachtige locatie in de uitlopers van de Oostzee, naar de Hanzestad Rostock is ongeveer 25 km naar de Hanzestad Wismar 30 km en de hoofdstad van de deelstaat naar Schwerin ongeveer 50 km Strand: De Oostzee stranden naar Rerik daar ongeveer 29 km, naar Kühlungsborn slechts 26 km. In de omgeving vindt u zwemmeren, Satow is slechts 4 km en 10 km naar Klein Sien.Einkaufsmöglichkeiten, een restaurant, artsen, apotheek, bakker, slager, Sparkasse en tankstation U bevindt zich in het kleine stadje Satow (4 km). Vrije tijd in de omgeving: Hanzestad Rostock (25 km) - met stadshaven aan de Warnow, de oude stad en het centrum met winkelstraten, cafés, restaurants, de Mariakerk, het Universiteitsplein en nog veel meer. Bad Doberan (ongeveer 15 km) - Kloosterkerk Münster, Galopprennbahn richting Heiligendamm, smalspoor Molli naar KühlungsbornSeebaed Warnemünde (ongeveer 35 km) - Oude beek met zeiljachten, vuurtoren, 500m lange pier, mooi fijn breed zandstrand Hanzestad Wismar (38 km) - Sinds 2002 behoort het historische oude centrum met de imposante bakstenen kerken en liefdevol gerestaureerd Herenhuizen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.