Nordborg

Vakantiehuis van 93 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Alkoof: 1x 2-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

€430.00Chalet.nu
 

Gerelateerde vakantiehuisjes

Blåvand

Blåvand
€612.00

Prachtig vakantiehuis, zelfs u met velen bent is er voldoende ruimte voor iedereen. Met de grote keuken, zal de kok van het gezelschap zeer tevreden zijn. Hier kan hij of zij zich uitleven, terwijl de rest van de familie bijeen is in de gezellige woonkamer of biljart spelen in de activiteitenruimte. Woonkamer en activiteitenruimte hebben directe toegang tot het zonnige terras. Er zijn ook mogelijkheden voor spelletjes en outdoor activiteiten. Een paar 100 meter van het huis is er een Put en Take meer, in Ho ligt ook een beroemde golfbaan met greens voor beginners en ervaren spelers. Ook als u gewoon wilt ontspannen en wandelen in de natuur, dan Ho heeft veel te bieden met duinen, strand en bosgebieden.

Henne

Henne
€729.00

Mooi, gemetseld vakantiehuis op een heuvelachtig duingrondstuk. Het huis is optimaal geïsoleerd en verwarmd met energiezuinige warmtepompen, die ook lage energiekosten garanderen. Overal in het huis zijn er klinkervloeren, de slaapkamers hebben tapijten. Door het hele huis zorgt vloerverwarming voor aangenaam comfort. In de activiteitenruimte zult u vele uren spelen en plezier beleven. Het huis is een architectonisch juweeltje en past, met zijn interessante architectuur, goed in het omringende landschap. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op de groene omgeving. Vanaf de slaapzolder kunt u zelfs een deel van de zee zien. Aan de voorzijde van het huis zijn er terrassen, een pétanquefels, een schommel en een glijbaan. Een extra TV bevindt zich in een slaapkamer.

Aabenraa

Aabenraa
€739.00

Leuke, lichte vakantiewoning aan het water. Het is gelegen met een groot terras aan een rustige straat in het prachtige vakantiegebied van Hejlsminde. De lichte woonkamer heeft een fornuis en staat open voor de keuken. De verwarmingsbron van het huis biedt voldoende warmte en een laag energieverbruik. Aan de voorzijde van de woonkamer brengt u veel ontspannende uren door op het terras. Een brede trap leidt van het naar de tuin met gazon en de ruimte om te spelen. Niet ver van het huis is ook een grote, openbare speeltuin. In het huis zijn er drie slaapkamers en een toilet. Hejlsminde aan de Kleine Belt kan genieten van een prachtig landschap, een nabijgelegen bos, het strand, attracties en natuurlijke attracties. In de stad is er een mooie haven. Hier kunt u uitstekend fietsen door het landschap en ook een bezoek brengen aan het UNESCO-werelderfgoed Christiansfeld. In Christiansfeld worden ook heerlijke honingkoekjes gebakken.