Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

Tussen het water en de weide vindt u dit prachtige houten vakantiehuis in Scandinavische stijl. Het vakantiehuis in havendorp Zerpenschleuse in het idyllische Noord-Brandenburg, ligt in de eerste rij vanaf het water met heerlijk uitzicht over de zeilboten en de natuur rond de haven. Geniet in de zomer van de zon en de frisse lucht in de tuin of op het open terras. In de koudere maanden van het jaar kunt u het zich voor het knisperende haardvuur gezellig maken en uitkijken over het wellicht bevroren water buiten. Dankzij de hoge plafonds en de grote ramen op de eerste verdieping is het vakantiehuis bijzonder licht en uitnodigend. Hier kunt u het hele jaar door uw zorgen laten varen en weer eens heerlijk ontspannen ademhalen. Het vakantiehuis is modern, gezellig en licht ingericht. Door de panorama ramen, welke vanaf de grond tot het dak doorlopen, blijft uw blik steeds naar buiten gaan. Naast het vakantiepark vindt u het Oder-Havel-kanaal, wat stamt uit de jaren 1500. Het is hier een waar paradijs voor watersporters, fietsers en wandelaars aangezien de omgeving rijk is aan bossen en velden en omgeven is door meren en rivieren. In de directe omgeving van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse ligt het natuurpark Barnim en het reservaat Schorfheide. De gemeente Zerpenschleuse is een rustige plek, met typische schippershuizen in Nederlandse stijl. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw, het is dus mogelijk dat u in de omgeving bouwoverlast ervaart en nog niet alle wegen en toegangswegen klaar zijn.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €445.00

In het idyllische Noord Brandenburg, tussen het water, de weide en bossen is het havendorp Zerpenschleuse gelegen. Rondom de haven voor sportboten staan een aantal vakantiehuizen in Scandinavische stijl. Het vakantiehuis ligt op een bijzonder groot hoekperceel aan de rand van het vakantiedorp en biedt veel plaats om te ontspannen.Vanaf het terras dan wel door de grote panoramavensters heeft u een wijds uitzicht over de aangrenzende weides en velden. Met een beetje geluk ziet u hier fazanten, andere grote vogelsoorten en wild. Het vakantiehuis is modern en gezellig in Scandinavische stijl gehouden - u zult zich hier thuis voelen. In de zomer kunt u vanaf het terras van de zon genieten of een barbecue avond met uw geliefden organiseren. Op de koudere dagen trekt de openhaard in de open woon- en eetruimte, met z'n knisperende vuur en de heerlijke warmte. Ook de badkamer geeft de beloofde ontspanning met de wellness douche. Op aanvraag kunnen een kinderstoel en een kinderbed worden bijgeplaatst, zodat er voor de kleinere ook een slaapmogelijkheid is. Naast het vakantiepark vindt u het Oder-Havel-kanaal, wat stamt uit de jaren 1500. Het is hier een waar paradijs voor watersporters, fietsers en wandelaars aangezien de omgeving rijk is aan bossen en velden en omgeven is door meren en rivieren. In de directe omgeving van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse ligt het natuurpark Barnim en het reservaat Schorfheide. De gemeente Zerpenschleuse is een rustige plek, met typische schippershuizen in Nederlandse stijl. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw, het is dus mogelijk dat u in de omgeving bouwoverlast ervaart.

Berlin
Berlin
Vanaf €629.00

Modern en comfortabel ingericht appartement gelegen op de 6e verdieping van een woonflat midden in Berlijn. Het appartement ligt op enkele minuten lopen van de bekende Alexanderplatz. De TV toren is te voet bereikbaar en een aantal van de beste bars en restaurants van de hoofdstad liggen direct om de hoek. Uw appartement bereikt u gemakkelijk met de lift welke direct voor de ingang van uw appartement stopt. Ook de parkeerplaats ligt direct bij de ingang van de lift. Hierdoor is dit appartement ook geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Uw auto kan in de garage worden geparkeerd. De woonflat ligt in een rustige zijstraat. De straat is door een barrière afgesloten zodat alleen bewoners en gasten deze kunnen gebruiken. De eindschoonmaak voldoet u ter plaatse.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

Tussen het water en de weide vindt u dit prachtige houten vakantiehuis in Scandinavische stijl. Het vakantiehuis ligt in het havendorp Zerpenschleuse, direct aan de zeilboothaven. Het vakantiehuis ligt in de eerste rij vanaf het water, in het idyllische Noord-Brandenburg. U kunt van een heerlijk uitzicht over de haven genieten. Het vakantiehuis is modern en in gezellige Scandinavische stijl ingericht. Dankzij de mooi ingerichte eerste verdieping en de grote panorama ramen, van de grond tot het dak, is het huis bijzonder licht en vriendelijk. Uw blik valt steeds weer over de mooie omgeving, het water en het 'leven' rondom. Ook in de winter is het havendorp Zerpenschleuse altijd een verblijf waard. In het vakantiehuis kunt u na een wandeling langs de meren of door de bossen voor de gezellig knisperende haard weer heerlijk opwarmen. Onder de wellness douche in de ruime badkamer op de benedenverdieping kunt u heerlijk ontspannen. In dit havendorp kunt u het hele jaar uw zorgen laten varen en weer heerlijk ontspannen ademhalen. Naast het vakantiepark vindt u het Oder-Havel-kanaal, wat stamt uit de jaren 1500. Het is hier een waar paradijs voor watersporters, fietsers en wandelaars aangezien de omgeving rijk is aan bossen en velden en omgeven is door meren en rivieren. In de directe omgeving van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse ligt het natuurpark Barnim en het reservaat Schorfheide. De gemeente Zerpenschleuse is een rustige plek, met typische schippershuizen in Nederlandse stijl. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw, het is dus mogelijk dat u in de omgeving bouwoverlast ervaart en nog niet alle wegen en toegangswegen klaar zijn.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

Dit vakantiehuis ligt in de eerste rij bij de zeilboothaven van de Hafendorf Zerpenschleuse. Het gezellige houten vakantiehuis in de Scandinavische stijl biedt het hele jaar door de dromerige vakantie in het groene noorden van Brandenburg tussen water en weiden. Vanwege de galerijachtige eerste verdieping en de grote panoramavensters die van de vloer naar het dak strekken, is het huis bijzonder licht en vriendelijk. Het uitzicht valt telkens weer en van overal op het charmante landschap, het water en de kleurrijke activiteiten rondom. Zelfs in de winter is de Hafendorf Zerpenschleuse altijd een reis waard. Na een wandeling langs het ijzige meer of door de door de met sneeuw bedekte bossen kunt u voor de krakende open haard in de woonkamer opwarmen. De kachel zorgt voor gezellige warmte en een gezellige plek voor het hele gezin. Een CO²-alarm is aanwezig en zorgt voor veiligheid. Het huis heeft twee aparte slaapkamers. Hier is naast de tv in de woonkamer een tweede tv. Onder de spa-douche in de ruime badkamer op de begane grond is ook een geweldige ontspanning. Hier in de Hafendorf kunt u uw hele jaar ontspannen en weer diep adem nemen. Bij het huis behoort ook een opbergruimte voor bijvoorbeeld uw fietsen. Naast het vakantiedorp, stroomt het Oder-Havelkanaal, die hier met het Finowaal uit de 15e eeuw kruist. Gelegen in bossen en weiden, omgeven door verschillende waterwegen, is dit gebied een paradijs voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars. In de nabijheid van de vakantiehuizen in de Hafendorf Zerpenschleuse zijn het natuurpark Barnim en het biosfeerreservaat Schorfheide. Het dorpje Zerpenschleuse is een rustige plek, gedomineerd door Nederlandse stijlhuizen, gelegen langs de Lange Trödel, een voormalige deel van de Finowekanaal. Het Havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw, zodat er bouwactiviteiten in de buurt kan zijn en wellicht zijn nog niet alle wegen klaar.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

Dit vakantiehuis ligt bij de haven met zeilboten van het havendorp Zerpenschleuse. Het gezellige houten vakantiehuis is gebouwd in de Scandinavische stijl en biedt het hele jaar door een droomverblijf in het noorden van Brandenburg tussen water en weide. Dankzij de galerijachtige eerste verdieping en de grote panoramavensters, die van de vloer tot het dak strekken, is het huis bijzonder helder en gezellig. Geniet van het mooie uitzicht vanaf het perceel en aanschouw de kleurrijke omgeving en het water. Ook tijdens de wintermaanden is het havendorp Zerpenschleuse een bezoek waard. Na een wandeling langs het ijzige meer of de besneeuwde bossen kunt u zich heerlijk opwarmen bij de knusse kachel in de woonkamer. Onder de wellness douche in de ruime badkamer op de begane grond kunt u ook ontspannen. In dit havendorp kunt u heel het jaar door ontspannen en genieten van de frisse lucht. Naast het vakantiedorp stroomt het Oder-Havelkanaal, die hier met het Finowekanaal kruist, en dateert uit de 15e eeuw. Gelegen tussen de bossen en weiden, omgeven door verschillende waterwegen. Een waar paradijs voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars. In de nabijheid van de vakantiehuizen in Hafendorf Zerpenschleuse bevindt zich het natuurpark Barnim en het Biosfeerreservaat Schorfheide. Het dorpje Zerpenschleuse is een rustig plekje dat gedomineerd wordt door huizen in Nederlandse stijl, die zich langs de Lange Trödel bevinden, een voormalige deel van de Finow-kanals. Het Hafendorf Zerpenschleuse is nog in aanbouw. Bouwactiviteiten en wegenwerken kunnen voorvallen.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €430.00

In het noorden van Brandenburg, tussen het water, weide en de bossen, is het havendorpje Zerpenschleuse gelegen. Rondom de haven zijn de Scandinavische vakantiehuizen gevestigd. Dit licht overspoelend vakantiehuis 'Biber' ligt op slechts een paar minuten lopen van de haven. De woning strekt zich uit naar het zuiden, grenzend aan het platteland. Het terras voor het huis nodigt u uit om te ontspannen of voor de gezellige zomeravonden, in het huis voor de open haard door het krakende vuur: ontspanning is gegarandeerd. Het vakantiehuis beschikt over een moderne inbouwkeuken met aangrenzende eet- en woonbereik. Dit nodigt uit tot een gezamenlijke maaltijd en gezellige gesprekken. Op de hal op de eerste verdieping kunt u genieten van een uniek panoramisch uitzicht over het terrein en de natuur door de panoramische ramen. Het vakantiehuis heeft twee lichte slaapkamers. In de slaapkamer op de begane grond is een ruim tweepersoonsbed, op de bovenverdieping zult u in twee eenpersoonsbedden slapen. De douchecabine met daglicht en hoge kwaliteit spa-douche maken deel uit van uw succesvolle vakantie. Dit vakantiehuis is heel geschikt voor een vakantie met kinderen. De trap is beveiligd middels een traphekje en er in het huis zijn een kinderbed en kinderstoel aanwezig. In de tuin kunnen de kinderen stoom afblazen in zandbak met speelgoed of op de dubbele schommel. Ondertussen. Leun achterover op het terras en ontspan in de wind-beschutte strandstoel of de pallet sofa. Ook in de winter is het havedorp Zerpenschleuse een bezoek waard. Na een wandeling langs het meer of door de besneeuwde bossen, kunt u in de woonkamer opwarmen voor de knusse kachel. Hier in het havendorp kunt u uw hele jaar ontspannen en tot rust komen. Naast het vakantiedorp, komt het Oder-Havel kanaal, die hier met het Finow oversteekt, samen. Gelegen in bossen en weiden, omgeven door verschillende waterwegen, is dit gebied een paradijs voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars. In de nabijheid van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse zijn de natuurparken Barnim en het biosfeerreservaat Schorfheide dichtbij. Het dorpje Zerpenschleuse is een rustige plek, gedomineerd door Nederlandse stijlhuizen, gelegen langs de Lange Trödel, een voormalige deel van de Finow kanaal. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw, waardoor niet alle wegen en toegangswegen beveiligd zijn.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

Dit vakantiehuis ligt direct in de eerste rij van de haven met zeilboten van Zerpenschleuse, tussen Berlijn en het meer Werbellin. Schandinavische stijl met een moderne uitrusting voor een gezellige sfeer. Het licht ingerichte vakantiehuis biedt het hele jaar een goed uitgangspunt in het groene noorden van Brandenburg. Het bijzondere kenmerk is de eerste verdieping en de grote panorama ramen die zich van de vloer naar het dak uitstrekken. U kunt genieten van het unieke uitzicht op het betoverende landschap, het water en de kleurrijke drukte van de haven vanuit verschillende hoeken van het huis. Ook in de winter is het havedorp Zerpenschleuse een bezoek waard. Na een wandeling langs het meer of door de besneeuwde bossen, kunt u in de woonkamer opwarmen voor de knusse kachel. Hier in het havendorp kunt u uw hele jaar ontspannen en tot rust komen. Naast het vakantiedorp, komt het Oder-Havel kanaal, die hier met het Finow oversteekt, samen. Gelegen in bossen en weiden, omgeven door verschillende waterwegen, is dit gebied een paradijs voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars. In de nabijheid van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse zijn de natuurparken Barnim en het biosfeerreservaat Schorfheide dichtbij. Het dorpje Zerpenschleuse is een rustige plek, gedomineerd door Nederlandse stijlhuizen, gelegen langs de Lange Trödel, een voormalige deel van de Finow kanaal. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw, waardoor niet alle wegen en toegangswegen beveiligd zijn.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

Het Hafendorf Zerpenschleuse ligt in het noorden van Brandenburg, tussen water, weiden en bossen. Op een idyllische locatie worden deze vakantiehuizen gegroepeerd rond de sporthaven. Het vakantiehuis "Biber" ligt op een steenworp afstand van de haven. Aan de voorkant van het huis, vindt u twee gazons waar u kunt zonnebaden en ontspannen. De bijbehorende tuin is volledig omheind. Het vakantiehuis is ontworpen in Scandinavische stijl. De houten meubels creëren een bijzonder gezellige sfeer. Het vakantiehuis heeft een moderne ingerichte keuken met aangrenzende eet- en woonkamer. Deze nodigt u uit voor een gezellig diner met het hele gezin. Op de galerij op de eerste verdieping kunt u genieten van een uniek uitzicht door de grote raampartijen. Het vakantiehuis heeft twee aparte, lichte slaapkamers. In de slaapkamer op de begane grond is een ruim tweepersoonsbed, op de bovenverdieping vindt u twee eenpersoonsbedden. De douchecabine met daglicht en spa-douche zorgen voor een geslaagde vakantie. Ook tijdens de wintermaanden is het havendorp Zerpenschleuse een bezoekje waard. Na een wandeling langs het ijzige meer of de besneeuwde bossen kunt u zich heerlijk opwarmen bij de knusse kachel in de woonkamer. Onder de wellness douche in de ruime badkamer op de begane grond kunt u ook ontspannen. In dit havendorp kunt u heel het jaar door ontspannen en genieten van de frisse lucht. Naast het vakantiedorp stroomt het Oder-Havelkanaal, die hier met het Finowekanaal kruist, en dateert uit de 15e eeuw. Gelegen tussen de bossen en weiden, omgeven door verschillende waterwegen. Een waar paradijs voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars. In de nabijheid van de vakantiehuizen in Hafendorf Zerpenschleuse bevindt zich het natuurpark Barnim en het Biosfeerreservaat Schorfheide. Het dorpje Zerpenschleuse is een rustig plekje dat gedomineerd wordt door huizen in Nederlandse stijl, die zich langs de Lange Trödel bevinden, een voormalige deel van de Finowekanale. Het Hafendorf Zerpenschleuse is nog in aanbouw. Bouwactiviteiten en wegenwerken kunnen voorvallen.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

In de eerste rij, direct aan de haven met zeilboten, staat dit prachtige vakantiehuis. Het havendorp Zerpenschleuse bevindt zich tussen Berlijn en het meer Werbellin en bied het hele jaar een ontspannen vakantie in het groene noorden van Brandenburg tussen water en de weide. Het vakantiehuis is licht en ingericht in Scandinavische stijl. De moderne meubels en het vele hout dragen bij aan het comfort. Een bijzonder kenmerk van dit huis is een eigen aanlegsteiger voor de boot. Zo kunt u uw boot meenemen en uw dag uitstapje direct vanuit de voordeur starten. De galerijachtige eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht door de grote panoramavensters die van de vloer naar het dak strekken. U kunt genieten van het unieke uitzicht op het betoverende landschap, het water en de kleurrijke drukte van de haven vanuit verschillende hoeken van het huis. Op het open terras vindt u tuinmeubels en een barbecue, zodat u gezamenlijke maaltijden in de open lucht kunt nuttigen. Zelfs in de wintermaanden is het havendorp Zerpenschleuse altijd een reis waard. Na een wandeling langs het meer of door de besneeuwde bossen, kunt u in de woonkamer opwarmen voor de knusse kachel. Onder de wellness douche in de ruime badkamer op de begane grond kunt u ook ontspannen. Hier in het havendorp kunt u het hele jaar ontspannen en tot rust komen. Naast het vakantiedorp, komt de Oder-Havel kanaal, die hier met het Finowaal oversteekt, uit de 15e eeuw, samen. Gelegen in bossen en weiden, omgeven door verschillende waterwegen, is dit gebied een paradijs voor watersportlieden, fietsers en wandelaars. In de nabijheid van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse zijn de natuurparken Barnim en het reservaat Schorfheide. Het dorpje Zerpenschleuse is een rustige plek, gedomineerd door Nederlandse stijlhuizen, gelegen langs de Lange Trödel, een voormalige deel van de Finowekanaal. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw en niet alle wegen en toegangswegen zijn toegankelijk.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €420.00

Midden in het nieuwe havendorp Zerpenschleuse staat dit mooie vakantiehuis in Scandinavische stijl. Geniet van de natuur tussen het water, de weide en het bos in het noorden van Brandenburg. Dit huis bevindt zich rondom de haven. Het vakantiehuis ligt in de eerste rij aan het water, waardoor er een prachtig panorama uitzicht over de haven met zeilboten is. De toegang tot het huis is belemmerd. De kleine "marktplein", is de promenade van het havendorp en ligt in de directe omgeving van uw huis. Het huis is modern en gezellig ingericht. In de zomerkunt u op het privé terras genieten van de zon en met de hele familie gezamenlijk genieten van het eten. De tuinmeubelen van hoge kwaliteit staan tot uw beschikking. Dit huis is ook een bezoek waard in de winter. De open haard in de open woon- en eetkamer met het krakende vuur zorgt voor ontspanning en warmte. In de badkamer belooft de hoogwaardige spa-douche voor pure ontspanning. De keuken is volledig uitgerust en laat niets te wensen over. Dit is uitgerust met hoogwaardige keukengerei zoals broodrooster en koffiezetapparaat, evenals kindergerei en servies. Zelfs een frisdrankmaker met een patroon is tot uw beschikking in dit huis. Het vakantiehuis laat de ogen van de kinderen schijnen. Hier is een zandbak voor peuters, zandvormen, een bal en andere spelletjes voor zowel binnen als buiten. Dus het zal nooit saai worden en u kunt uw vakantie met elke weersituatie met het hele gezin doorbrengen. Er is ook een kinderstoel, een babybedje (tot maximaal 4 jaar), een schep evenals een dressoir, die ook geschikt is voor het verschonen. Naast het vakantiedorp, komt de Oder-Havel kanaal, die hier met het Finowaal oversteekt, uit de 15e eeuw, samen. Gelegen in bossen en weiden, omgeven door verschillende waterwegen, is dit gebied een paradijs voor watersportlieden, fietsers en wandelaars. In de nabijheid van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse zijn de natuurparken Barnim en het reservaat Schorfheide. Het dorpje Zerpenschleuse is een rustige plek, gedomineerd door Nederlandse stijlhuizen, gelegen langs de Lange Trödel, een voormalige deel van de Finowekanaal. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw en niet alle wegen en toegangswegen zijn toegankelijk.

Havelsee
Havelsee
Vanaf €950.00

Bootvakantie op deze unieke woonboot - ontspanning en uitdaging, pure natuur en de flair van een grote stad. Op een boot, maar toch comfortabel en even gezellig als thuis! Op deze woonboot is er ruimte voor maximaal 4 personen. De woonboot is volledig ingericht met 2 slaappcabines, WC / wastafel, aparte douche, kitchenette met koelkast met vriesvak, gasfornuis en oven, zitgedeelte, gas open haard, satelliet-tv, cd-radio en airconditioning. Geniet van het uitzicht op het water vanaf het terras. Hier kunt u ontspannen, genieten van de zon of samen dineren. De mobiliteit wordt verzekerd door een krachtige 25 pk sterke motor en een boeg- en hekschroef. Een vaarbewijs is vereist, anders moet een charterbewijs worden gekocht en een 3-uur durende cursus ter plaatse gevolgt worden.Om veiligheidsredenen op het water wordt een bootvergunning wel aanbevolen. Er is een parkeerplaats tegen betaling beschikbaar bij de Erlebnishof (sleuteloverdracht). Extra kosten voor elektriciteit, water en gas zijn in rekening gebracht. De aangegeven verbruikskosten zijn richtwaarden en kunnen variëren per aanlegplaats. Er wordt een waarborg gevraagd van ?1000,- welke bij de eigenaar is te voldoen . Dit varende vakantiehuis maakt geen deel uit van het kleine schadeconcept. Het beginpunt van uw bootvakantie is de Lower Havelwasserstrasse, die wordt gekenmerkt door de vele kilometers aan waterwegen. Van hieruit kunt u een lange reis beginnen in het midden van een van de mooiste waterrijke gebieden van Duitsland, zelfs van Europa. Sinds 2005 kunnen de lagere Havelniederung gebruikt worden zonder vaarbewijs. De woonboot Havelbiber geeft u de gelegenheid om deze onvergetelijke reis te ervaren. Bij de diverse aanlegplaatsen is informatie aanwezig ver nabij gelegen bezienswaardigheden en restaurants.

Havelsee
Havelsee
Vanaf €689.00

Bootvakantie op deze unieke woonboot - ontspanning en uitdaging, pure natuur en de flair van een grote stad. Op een boot, maar toch comfortabel en even gezellig als thuis! Op deze woonboot is er ruimte voor maximaal 4 personen. De woonboot is volledig ingericht met 2 woon-/ slaappcabines, WC / wastafel en douche, kitchenette met koelkast met vriesvak, gasfornuis en oven, zitgedeelte, gas open haard, satelliet-tv, cd-radio en airconditioning. Geniet van het uitzicht op het water vanaf het dakterras. Hier kunt u ontspannen, genieten van de zon of samen dineren. De mobiliteit wordt verzekerd door een krachtige 9,9 pk stuwmotor en een boeg- en hekschroef.Een vaarbewijs is vereist, anders moet een charterbewijs worden gekocht en een 3-uur durende cursus ter plaatse gevolgt worden.Om veiligheidsredenen op het water wordt een bootvergunning wel aanbevolen. Extra kosten voor elektriciteit, water en gas zijn in rekening gebracht. De aangegeven verbruikskosten zijn richtwaarden en kunnen variëren per aanlegplaats. Er wordt een waarborg gevraagd van ?1000,- welke bij de eigenaar is te voldoen . Dit varende vakantiehuis maakt geen deel uit van het kleine schadeconcept. Het beginpunt van uw bootvakantie is de Lower Havelwasserstrasse, die wordt gekenmerkt door de vele kilometers aan waterwegen. Van hieruit kunt u een lange reis beginnen in het midden van een van de mooiste waterrijke gebieden van Duitsland, zelfs van Europa. Sinds 2005 kunnen de lagere Havelniederung gebruikt worden zonder vaarbewijs. De woonboot Havelbiber geeft u de gelegenheid om deze onvergetelijke reis te ervaren. Paddelen met de boot, zwemmen, ontspannen, duiken. Bij de diverse aanlegplaatsen is informatie aanwezig ver nabij gelegen bezienswaardigheden en restaurants.

Havelsee
Havelsee
Vanaf €689.00

"Bootvakantie op deze unieke woonboot - ontspanning en uitdaging, pure natuur en de flair van een grote stad. Op een boot, maar toch comfortabel en even gezellig als thuis! Op deze woonboot is er ruimte voor maximaal 4 personen. De woonboot is volledig ingericht met 2 woon-/slaappcabines, WC / wastafel, aparte douche, kitchenette met koelkast met vriesvak, gasfornuis en oven, zitgedeelte, gas open haard, satelliet-tv, cd-radio en airconditioning. Geniet van het uitzicht op het water vanaf het terras. Hier kunt u ontspannen, genieten van de zon of samen dineren. De mobiliteit wordt verzekerd door een krachtige 9,9 pk stuwmotor en een boeg-/ hekschroef. Een vaarbewijs is vereist, anders moet een charterbewijs worden gekocht en een 3-uur durende cursus ter plaatse gevolgt worden.Om veiligheidsredenen op het water wordt een bootvergunning wel aanbevolen. Extra kosten voor elektriciteit, water en gas zijn in rekening gebracht. De aangegeven verbruikskosten zijn richtwaarden en kunnen variëren per aanlegplaats. Er wordt een waarborg gevraagd van ?1000,- welke bij de eigenaar is te voldoen . Dit varende vakantiehuis maakt geen deel uit van het kleine schadeconcept. Het beginpunt van uw bootvakantie is de Lower Havelwasserstrasse, die wordt gekenmerkt door de vele kilometers aan waterwegen. Van hieruit kunt u een lange reis beginnen in het midden van een van de mooiste waterrijke gebieden van Duitsland, zelfs van Europa. Sinds 2005 kunnen de lagere Havelniederung gebruikt worden zonder vaarbewijs. De woonboot Havelbiber geeft u de gelegenheid om deze onvergetelijke reis te ervaren. Paddelen met de boot, zwemmen, ontspannen, duiken. Bij de diverse aanlegplaatsen is informatie aanwezig ver nabij gelegen bezienswaardigheden en restaurants.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €485.00

In het vakantiepark Zerpenschleuse, meteen aan het water, staat dit mooie houten huis. Geniet van het mooie panoramazicht op de haven. Op de open terrassen kunt u met het hele gezin ontbijten of samen buiten zitten en een drankje doen. Er is ook een barbecue aanwezig zodat u uw maaltijd ook buiten kunt bereiden. Als hoogtepunten van dit huis willen wij de eigen bootplaats / aanlegsteiger noemen, hier kunt u in de zomer gebruik van maken. In de winter kunt u zich ontspannen in de sauna.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

Dit mooie vakantiehuis, in het Scandinavische stijl staat op een mooie locatie in het havendorp Zerpenschleuse. In het huis is veel entertainment zoals een Blu-Ray-speler en twee televisies. Doordat de eerste verdieping gebouwd is in de stijl van een galerij en de panoramavensters maken het huis heel licht en vriendelijk. Op het grote terras staat een barbecue zodat u in de zomer uw maaltijd buiten kunt bereiden. Een van de enkele bedden kan worden omgebouwd tot een tweepersoons bed. Ook in de winter is het havendorp een leuke bestemming. Geniet, na een wandeling, van de warmte van de haard in de woonkamer.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

In het groene noorden van Brandenburg, tussen water en weiden, ligt het havendorp Zerpenschleuse, op de eerste rij aan het water. Hier vindt u dit prachtige vakantiehuis in Scandinavische stijl. Geniet van het prachtige uitzicht op het water en de drukte van de haven vanaf uw terras. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue. Een van de hoogtepunten van het vakantiehuis is de eigen aanlegsteiger. Het vakantiehuis is ingericht voor 4 personen. De eerste aparte slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer op de begane grond en op de galerij staat een gezellige slaapbank. Dit geeft u twee extra slaapplaatsen met voldoende privacy. Zelfs in de winter is het havendorp Zerpenschleuse een bezoek waard. In het vakantiehuis kunt u zich opwarmen na een wandeling langs het ijskoude meer of door de met sneeuw bedekte bossen voor de haard in de woonkamer. De kachel zorgt voor warmte en een gezellige plek voor het hele gezin. Naast het vakantiehuisdorp loopt het Oder-Havel-Kanal, dat hier overgaat in het Finow-kanaal, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 15e eeuw. Genesteld in bossen en weilanden, omgeven door verschillende waterwegen, is dit gebied een paradijs voor watersporters, fietsers en wandelaars. Het natuurpark Barnim en het biosfeerreservaat Schorfheide bevinden zich in de directe omgeving van de vakantiehuizen in het havendorp Zerpenschleuse. De gemeente Zerpenschleuse is een rustige plaats, gedomineerd door huizen in Nederlandse stijl, die zich uitstrekken langs de "Langen Trödels", een voormalig deel van het Finow-kanaal. Het havendorp Zerpenschleuse is nog in aanbouw. Er kunnen bouwwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Ook kunnen wegen en toegangswegen in aanbouw zijn.

Zerpenschleuse
Zerpenschleuse
Vanaf €435.00

In het idyllische noorden van Brandenburg vindt u het havendorp Zerpenschleuse, hier kunt u genieten van een ontspannen vakantie. In dit vakantiehuis heeft u een fijne lichtinval. Het huis staat op de eerste rij vanaf het water waardoor u zicht heeft op de voorbijvarende boten. Op het terras kunt u gezamenlijk gebruik maken van de maaltijd welke u kunt bereiden op de barbecue. In de woonkamer is een haard die zorgt voor een fijne warmte. U kunt ook een film meenemen en deze op de aanwezige dvd speler kijken. Op de bovenverdieping is een galerij vanaf waar u, door de grote panoramaramen, een groots uitzicht heeft op het grondstuk en de natuur.

Pagina's: first pageprev page5 6 7 8 9 10 11 12 13 14next pagelast page